آشپزی و خانه داری

۵ ته‌ دیگ دلچسب که حتما باید امتحان کنید

برای تهیه ته دیگ می توانید از انواع نان و سبزیجات استفاده کنید. اگر می خواهید ته دیگ به راحتی جدا شود باید از قابلمه های نچسب استفاده کنید، از طرفی باید مطمئن شوید روغنی که ته قابلمه می ریزید کاملا بسوزد.

ته دیگ با طعم زعفران

یکی از انواع پایه قابلمه، پایه قابلمه مسی است. برنج را آبکش کرده و ته قابلمه نصف پیمانه روغن مایع، نصف پیمانه آب سرد و نصف پیمانه زعفران رقیق شده بریزید و سپس برنج آبکش شده را اضافه کرده و بریزید و شعله را ببندید. وسط آن را بگذارید تا برنج بجوشد و ته قابلمه بماند.

ته دیگ کدو حلوایی خوشمزه

کدو تنبل را تمیز کنید. دانه ها را بردارید، بشویید و شکل دهید. در این مرحله نمک و روغن را کف تابه اضافه کنید. کدو تنبل را کف قابلمه قرار دهید. روغن را اضافه کنید و برنج را طبق معمول اضافه کنید و بگذارید بماند.

ته دیگ سیب‌زمینی

کف ماهیتابه کمی روغن بریزید و سیب زمینی ها را اضافه کنید سپس برنج آبکش شده را بریزید. هنگام تهیه این ته کاسه، سیب زمینی ها نباید خیلی نازک باشند.

ته دیگ اسفناج

برگ های تازه اسفناج را کف تابه قرار دهید. یا اسفناج هایی که برای آب نمک درست کرده اید را در ته کیسه فشار قرار دهید. برنج را روی آن بریزید.

ته دیگ کاهو

کف ماهیتابه روغن بریزید و یکی دو لایه سالاد روی آن قرار دهید سپس برنج را اضافه کرده و تفت دهید. ته ظرف سالاد برای سبزی پلو مناسب است. بدون شک انواع ته دیگ یکی از جذاب ترین و هیجان انگیزترین قسمت های آشپزی ایرانی است.

مرتبط  طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا