بهداشت و سلامت

کدام غذاها برای وعده سحری مضر است؟

تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان به ویژه در وعده سحری از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. یک صبحانه مقوی، مقوی و سالم به کاهش این مشکلات کمک می کند. خبرنامه آنلاین بنوان را دنبال کنید تا در مورد مواد خطرناک به روز بمانید.

خصوصیات وعده سحری

  • سحری می تواند ویژگی های یک صبحانه ساده را داشته باشد، اگر عادت به خوردن غذاهای سرد دارید، می توانید آن را به عنوان صبحانه و اگر به غذای گرم عادت دارید، به عنوان ناهار میل کنید.
  • هرگز قبل از سحری یک وعده غذایی را حذف نکنید زیرا تا افطار شما را شاداب نگه می دارد. حذف این ماده غذایی باعث کاهش سطح قند خون و کاهش فعالیت بدن در طول روز می شود.
  • از سبزیجاتی مانند کاهو، گوجه فرنگی و کاهو استفاده کنید. غذاهای چرب نه تنها باعث تشنگی می شوند، بلکه به سختی هضم می شوند و برای مدت طولانی در معده باقی می مانند. در این صورت مشکلات نارسایی (حرکت غذا از معده به مری) بیشتر خواهید شد.
  • برای صبحانه از غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت، لوبیا و لبنیات کم چرب استفاده کنید.
  • کربوهیدرات های پیچیده دیرتر هضم می شوند و سیر کننده تر هستند. در نتیجه، آنها همچنین به حفظ سطح قند خون طبیعی کمک می کنند.
  • خوردن میوه های غنی از آنتی اکسیدان (زرد، نارنجی، قرمز) هر روز و در این ماه برای پوست شما بسیار مهم است، بنابراین اگر می توانید یکی از این میوه ها را در صبح بخورید.
مرتبط  زنگ خطرهای کمبود ویتامین D را بشناسید

بین غذا در وعده سحری آب نخورید

هر وعده غذایی باید 32 بار جویده شود و نمی توانید بین وعده های غذایی آب بنوشید. کاسه های آب یخ باید از سفره صبحانه و افطار حذف شود. نوشیدن هر نوع نوشیدنی مانند آب، کره، نوشابه یا هر نوع چای بین وعده های غذایی آنزیم های گوارشی را ضعیف می کند و از هضم غذا جلوگیری می کند. پرخوری نه تنها برای سلامتی مضر است، بلکه منجر به ضعف و پرخاشگری می شود. از آنجایی که چوب به سختی در قطعات بزرگ سوزانده می شود و برای سوزاندن با تبر باید به قطعات کوچک خرد شود، غذا باید خوب جویده شود و به قطعات کوچک بریده شود.

کدام غذاها برای وعده سحری مضر است؟

  • برای سحر نباید انواع کوکو و انواع کباب و حتی ماهی سرخ شده خورد. این غذاها باعث افزایش احساس تشنگی و التهاب در معده می شود.
  • برای صبحانه تخته سنگ نخورید. برای یبوست از آرد برنج و گلاب استفاده کنید.
  • خوردن هندوانه در صبحانه توصیه نمی شود.
  • خوردن سوپ با سیر زیاد، پیاز داغ و کشک باعث افزایش تشنگی در طول روز می شود و برای صبحانه توصیه نمی شود.
  • خوردن غذاهای شور مانند پنیر و ترشی در صبح شما را تشنه می کند.
  • برخی از میوه های شیرین مانند هندوانه و هندوانه خاصیت مدر دارند و باید از افطار تا سحر مصرف شوند.
  • نوشیدن نوشیدنی های کافئین دار مانند چای، قهوه و نسکافه در صبح مضر است.
  • آب میوه های صنعتی به دلیل وجود مواد نگهدارنده باعث ناراحتی معده می شوند.
  • غذاهای فرآوری شده و تند مانند سس، سس، غذاهای کنسرو شده و سس مایونز اساس مشکلات گوارشی هستند. این غذاها برای سحری یا افطار مناسب نیستند و باعث افزایش گرسنگی و تشنگی در طول روز می شوند
  • خوردن نان سفید مثل لواش و تافتون و انواع پودینگ و ژله و انواع ترشی ها در طول روز شما را گرسنه می کند. علاوه بر این، خوردن خامه در صبحانه باعث افزایش کلسترول و قند خون و تشنگی سریع و احساس ضعف می شود.
مرتبط  سلامت کلیه‌های خود را با ۵ گیاه تضمین کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا