آشپزی و خانه داری

جار کیک شکلاتی، یک عصرانه متفاوت

قالب کیک شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و ساده ای است که می توانید آن را به راحتی درست کنید. منظور از کوزه ها ظروف شیشه ای و شیشه ای است و به این نوع کیک به دلیل قرار گرفتن در ظروف، کیک جار می گویند. برای تهیه کیک می توانید از ظروف شیشه ای یا یکبار مصرف استفاده کنید. می توانید از کیک های آماده استفاده کنید. کیک خود را در خانه درست کنید. با بنوان همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه (کیک)

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • 1/h فنجان سوویا یوگا
  • آرد ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • 1 سوپینی و وانیل

مواد لازم برای کرم مخصوص

  • شیر ۲ پیمانه
  • آرد ۱.۵ پیمانه
  • نشاسته 1.5 ماسپونی
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • 2 قاشق پودر کاکائو
  • خامه 2 قاشق
  • شکلات تخته ای 50 گرم

طرز تهیه جار کیک شکلاتی

مرحله اول

برای جلوگیری از بوی بد تخم مرغ، با وانیل و شکر مخلوط کنید تا کرم رنگ شود و حجم آن دو برابر شود. شیر و روغن مایع را اضافه کنید تا یک حمام یک دست ایجاد شود. آرد و آرد را با هم مخلوط کرده و دو بار مخلوط کرده و داخل مخلوط تخم مرغ می ریزیم و به صورت دورانی هم می زنیم تا آرد با مخلوط تخم مرغ مخلوط شود، چند دقیقه هم می زنیم تا یکدست شود. مواد آماده شده را به روش دلخواه بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و بررسی کنید که کیک آماده است، یک پیمانه داخل کیک قرار دهید و در صورت عدم تعادل مواد. کیک آماده است. وقتی تموم شد قالب رو بردارید و بذارید.

مرتبط  آموزش تهیه شیرینی بادامی خوشمزه و ساده در ۶ مرحله!

مرحله 3

برای تهیه خامه هر چی گفتیم بجز خامه رو داخل کیسه بریزید. شکلات تخته ای مواد را در میکسر بزنید تا مخلوط شوند و مواد را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند. شربت شکلات ذوب شده را به همراه خامه به بن ماری اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خامه را در یخچال بگذارید تا خنک شود و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود و داخل حفره بریزید. نان را به شکل گرد زیر لیوان یا کاتر برش دهید و در لیوان بگذارید و خامه ای را که آماده شده روی کیک بریزید. اگر دوست داشتید یک لایه موز یا توت فرنگی بپوشانید و لایه آخر خامه را اضافه کنید و با میوه ها تزئین کنید.

نکات کلیدی

  • برای تهیه این کیک قابلمه ای می توانید از خامه غلیظ یا خامه معمولی استفاده کنید.
  • می توانید بیسکویت پودر شده را نیز اضافه کنید.
  • اگر ظرف کیک شکلاتی را چند ساعت در یخچال بگذارید، کیفیت آن بهتر می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا