آشپزی و خانه داری

طرز تهیه بیف استراگانف

بیف استروگانف یک غذای لذیذ روسی است که سنگین و سیر کننده است اما به دلیل خامه و گوشت خوشمزه است! با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه بیف روسی استروگانف را بیاموزیم.

مواد لازم برای تهیه بیف استراگانف برای ۳ تا ۴ نفر:

  • فیله یا گوشت بره (ترجیحا گوشت گردن): 600 گرم
  • روغن: 2 قاشق چایخوری
  • پیاز: ۲ عدد
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • کره: ۳۰۰ گرم
  • او: 2 کشیک
  • آب گوشت: 2 فنجان
  • خامه: ۱۵۰ میل
  • نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه بیف استراگانف روسی:

1. گوشت را با پیاز در قابلمه یا زودپز بپزید. آبگوشت را رزرو کرده و گوشت را چرخ کنید. همچنین قبل از پخت می توانید گوشت را به قطعات نازک برش دهید و فلفل آبی و سیاه را به آن اضافه کنید. سپس در تابه ای روغن بریزید و حرارت دهید تا داغ شود. حالا پیاز را اضافه کنید و گوشت مزه دار شده را در تابه تفت دهید تا یک طرف آن خشک شود. بعد از چند دقیقه آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. سپس آب را اضافه کرده و در زودپز یا قابلمه بپزید. در نهایت، پوست آنها را بگیرید.

2. در این مرحله از تهیه بیف استروگانف، باید کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید. سپس 1 عدد پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. حالا قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. مواد را به مدت 1 دقیقه آماده کنید. 3. بقیه آب گوشت را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله از تهیه بیف استروگانف خامه و آرد را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا بجوشد. 4. حرارت را کم کنید تا دم بکشد، 3 تا 5 دقیقه. نمک و فلفل غذا را اندازه بگیرید.

مرتبط  نکات مهم نگهداری از یخچال و فریزر

5. گوشت را در ظرف ها بریزید و بعد از 2 دقیقه آتش را خاموش کنید. می توانید بیف استروگانف را با برنج، پاستا، پوره سیب زمینی و غیره سرو کنید. یا با رشته فرنگی و پاستا. همچنین هنگام سرو می توانید از پنیر خرد شده، پیاز سرخ شده و چیپس برای تزیین بیف استروگانف استفاده کنید.

نکته‌های مهم در طرز تهیه بیف استراگانف :

برای تهیه بیف استروگانف می توانید به جای آرد معمولی از آرد ذرت یا برنج استفاده کنید. اگر نمی خواهید سس غلیظ شود، می توانید کمی آب اضافه کنید. تو در گاو زندگی می کردی استروگانف دارید؟ نظر خود را در مورد آن با ما در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا