چرا تنهایی به اندازه سیگار کشنده است؟
تنهایی در جامعه مدرن بیش از ثبات فردی و روابط اجتماعی با دیگران مورد توجه قرار می گیرد. تحقیقات روانشناختی اخیر در مورد غم و اندوه، نقش خانواده را در بهبود سلامت ما تایید کرده است. به ما در مجله اینترنتی دلتا بپیوندید تا با دو یافته شگفت انگیز در مورد تنهایی آشنا شوید که به شما انگیزه می دهد تا با عزیزانتان وقت بگذرانید.
تحقیقی درباره تاثیر تنهایی بر مغز
یک مقاله اخیر نشان داد که افرادی که روابط اجتماعی نزدیکتری با دوستان و خانواده و حتی کشورها و شهرها دارند، نسبت به افرادی که احساس تنهایی میکنند، کمتر دچار اضطراب و افسردگی میشوند.
این مطالعه همچنین نشان میدهد افرادی که احساس تنهایی میکنند. ارتباط موفق با محیط، آسایش روانی بیشتری را فراهم می کند. این یافته ها اهمیت ارتباطات اجتماعی برای سلامت روانی و عاطفی را نشان می دهد.
- تنهایی به اندازه سیگار برای سلامتی مضر است
- به گفته محققان، تنهایی به اندازه کشیدن 15 نخ سیگار در روز بر مرگ تأثیر می گذارد.
- این مطالعه بزرگی است که در سال 2010 انجام شد و به دنبال درک چگونگی تأثیر تعامل اجتماعی بر مرگ است.
- نتایج این مطالعه گسترده نشان می دهد افرادی که احساس تنهایی می کنند، 50 درصد بیشتر از افرادی که ارتباطات اجتماعی قوی دارند، در معرض مرگ زودرس هستند.
با استفاده از روش های آماری پیشرفته، محققان توانستند نشان دهند که تأثیر روابط اجتماعی بر خطر مرگ مشابه عوامل خطر شناخته شده مانند سیگار کشیدن است.
این موضوع از مطالعه اخیر منتشر شده در Nature تأیید شده است. نشان داده شده است که هم تنها بودن و هم احساس تنهایی احتمال بیماری یا مرگ را افزایش می دهد. این شهادت فراخوانی است برای بیدار کردن احساس تنهایی.
بودن. . . و عمر طولانی
- مغز فردی که با تنهایی دست و پنجه نرم می کند برای پردازش اطلاعات اجتماعی متفاوت عمل می کند.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد تنها ممکن است الگوهای متفاوتی از فعالیت مغزی نسبت به افراد غیر تنها داشته باشند، که ممکن است بر نحوه درک و پاسخ آنها به اطلاعات اجتماعی تأثیر بگذارد. مغناطیس عملکردی برای ارزیابی شباهت استفاده می شود. فعالیت مغز در میان شرکت کنندگانی که ویدیوهای تعامل اجتماعی را تماشا می کنند
نتایج الگوی جالبی را نشان داد: افرادی که احساس تنهایی میکردند، فعالیت بیشتری در ناحیهای از مغز مرتبط با احساسات منفی داشتند. یعنی افرادی که احساس تنهایی می کنند بیشتر از مغز خود برای جستجوی احساسات منفی استفاده می کنند، در حالی که کسانی که تعاملات اجتماعی زیادی را تجربه کرده اند از مغز خود برای کارهای ذهنی استفاده می کنند. تنها تحلیل روابط اجتماعی در ذهن انسان مبتنی بر ایده ای است که هیچ کس نمی داند. با مطالعه مکانیسمهای اصلی تنهایی، برای کسانی که با ارتباطات اجتماعی دست و پنجه نرم میکنند، به دنیای بهتری نزدیکتر میشویم.
نتیجه
مطالعاتی مانند این به ما یادآوری میکند که روابط انسانی به همان اندازه که حیاتی است پیچیده است. برای مبارزه با اثرات مخرب تنهایی و زندگی در دنیایی از تعلق و حمایت، مردم باید دائماً در اولویت قرار دادن روابط معنادار خود تلاش کنند.