آشپزی و خانه داری

گوجه‌های رسیده را تبدیل به سس کچاپ خوشمزه کنید!

دستور سس کچاپ ما گوجه فرنگی های رسیده را به یک سس خوشمزه تبدیل می کند. اکنون که فصل آن فرا رسیده است، این گوجه فرنگی های ارزان قیمت را در بازار بررسی کنید. مخمر لاکتوز موجود در این دستور غذا به خوشمزه شدن آن کمک می کند. طرز تهیه سس سس کچاپ در مجله اینترنتی دلتا

مواد لازم برای تهیه حدود ۹۰۰ گرم سس کچاپ:

  • روغن زیتون فوق بکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز کوچک: 1 عدد (حدود 70 گرم خرد شده)
  • سیر: 4 دانه (پوست کنده)
  • سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک دریا: 2 و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • Sumin: 2 Wiziko
  • پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
  • زیره سیاه: 2 قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی رسیده: 1 کیلوگرم خرد شده
  • فلفل قرمز تند: 100 گرم یا 200 گرم (سس ملایم یا متوسط)
  • سیر قرمز: 1 عدد (تقریباً 150 گرم)

طرز تهیه سس کچاپ با فلفل قرمز:

1. روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید. تمام حبه های سیر را به همراه سرکه، نمک، شکر، زیره، پاپریکا و زیره سیاه اضافه کنید. سپس 2 دقیقه دیگر هم بزنید.

2. در این مرحله گوجه فرنگی را اضافه کرده و مواد را حرارت دهید تا سس سویا بپزد. سپس 15 دقیقه یا تا زمانی که یک سوم مواد تبخیر شوند صبر کنید. در یک تابه خشک فلفل و فلفل را سرخ کنید. مواد را مخلوط کرده و تا زمانی که فلفل نرم شود ادامه دهید. ساقه آن را از فلفل جدا کرده و خرد کنید. 4. در مراحل تهیه سس سویا بهتر است فلفل را با گوجه فرنگی تند در مخلوط کن مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید. سس را در یک شیشه یا شیشه تمیز بریزید و ببندید. اجازه دهید سس به مدت 4 تا 14 روز یا تا زمانی که شروع به حباب زدن کند در دمای اتاق تخمیر شود. سس آماده شده را می توانید به مدت 3 تا 6 ماه در یخچال یا در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.

مرتبط  مواد غذایی که نباید در یخچال نگه دارید

فواید سس کچاپ برای سلامتی:

شاید بدانید که گوجه فرنگی موجود در سس کچاپ از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و خواص آنتی اکسیدانی آن از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند. لیکوپن ماده اصلی گوجه فرنگی است که این خواص را به آن می دهد.

گوجه فرنگی همچنین حاوی ویتامین A است که به بهبود سلامت چشم و جلوگیری از کوری قرمز کمک می کند. ویتامین A یک آنتی اکسیدان قوی است که بدن از طریق دریافت بتاکاروتن تولید می کند. این ماده از بسیاری از مشکلات بینایی جلوگیری می کند یکی دیگر از ویتامین های موجود در سس کچاپ ویتامین C است که به لطف وجود گوجه فرنگی دارای خواص آنتی اکسیدانی و ویتامین های مختلف برای بدن است. از طرفی گوجه فرنگی دارای کربوهیدرات و قند کمی است. بنابراین برای دیابتی ها یا کسانی که می خواهند وزن کم کنند، فشار خون را کنترل کنند یا چربی بدن را کاهش دهند بسیار مناسب است.

با طرز تهیه سس گوجه فرنگی آشنا شوید تا از تمام فواید داشتن گوجه فرنگی بهره مند شوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا