آشپزی و خانه داری

توپک زعتر یک غذای متفاوت با طعمی لذیذ

شاید نام این غذا را نشنیده باشید، اما زعتر نام ادویه خامی است که استفاده می شود. پایه اصلی این ادویه نیز دیواره معطر کوهستان است. این عطر بیشتر در شمال آفریقا و خاورمیانه استفاده می شود. مردم محلی معتقدند که این ادویه هوش آنها را افزایش می دهد. طرز تهیه کیک خشک را از مجله اینترنتی دلتا ببینید.

مواد لازم برای تهیه توپک زعتر

  • 2 و 1/2 فنجان آرد سفید
  • 1 قاشق غذاخوری نان
  • شکر 1 قاشق
  • 1/2 Ipusu Mage
  • روغن مایع 1/4 فنجان
  • 1 فنجان آب گرم
  • نمک به میزان لازم
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • Zaatar Masala مورد نیاز
  • پنیر کوتیج اگر بخواهید

طرز تهیه توپک زعتر

یکی از کاربردهای زیاد توپ زعتر به عنوان صبحانه کودکان است. با این صبحانه می توانید یک روز پر انرژی را برای کودکان خود آماده کنید. در ضمن اگر می خواهید سلامتی بیشتری به بدن خود بدهید با غذاهای ساده سیستم ایمنی خود را تقویت کنید! بیشتر بخوانید.

مرحله 1

در مرحله اول باید آرد و پودر شیر را در ظرفی الک کنید. مایه خمیر، شکر، نمک و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس آب داغ را کم کم داخل مواد بریزید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم شود و به دست نچسبد. اگر در یک مرحله آب اضافه کنید، ممکن است خمیرتان شل شود. روی خمیر آماده شده را با پارچه یا سلفون به مدت 40 دقیقه بپوشانید تا به اصطلاح خمیر آماده شود.

مرتبط  روش آسان تهیه لیموعمانی خانگی + آموزش ویدئویی

مرحله دوم ساخت گلوله های زعتر

بعد از این مدت می توانید از آن برای درست کردن استفاده کنید. خمیر را ورز دهید. . زور، استفاده کنید قبل از باز کردن خمیر، یک بسته کیوسکی را به چهار قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید. خمیر را باز کنید و با دست پفک ها را از روی خمیر بردارید. مقداری آرد بردارید و روی کف دست خود بمالید. یک تکه پنیر را روی خمیر قرار دهید و آن را به شکل توپ درآورید.

گلوله های آماده شده را در شیر و سپس در جاتا ماسالا بریزید تا کاملا با ماسالا آغشته شود. تمام توپ ها را به همین ترتیب آماده کرده و روی تخته قرار دهید. برای یک دستور غذای سالم، دستور پخت سوپ کرفس مخصوص را بخوانید.

مرحله سوم

در این مرحله باید گلوله ها را در روغن داغ سرخ کنید. 2/3 روغن را در تابه ای عمیق بریزید و گلوله های خمیر را که داغ شد سرخ کنید. پس از برداشتن گلوله ها از روغن، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

نکات کلیدی برای پخت توپک زعتر

  • برای این غذا می توانید از هر نوع پنیر خامه ای استفاده کنید.
  • اگر دوست داشتید می توانید گلوله ها را در زرده تخم مرغ و شیر فرو کنید و سپس در چاشنی زعتر بغلتانید.
  • در عین حال، می توانید به جای پنیر از چیپس شکلات استفاده کنید، اما دستور اصلی با پنیر درست می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا