آشپزی و خانه داری

شربت دو رنگ ژله‌‍‌ای، نوشیدنی خاص برای خواستگای+ ویدئو

در گرم ترین روزهای سال، خوردن یک لیوان آب میوه سرد در اکثر مهمانی های ما ضروری است. اگر از خوردن شربت های طعم دار تکراری خسته شده اید و می خواهید در مهمانی های خود چیز متفاوتی درست کنید، درست کردن شربت ژله دو رنگ عالی عمل می کند. شربت ژله به راحتی درست می شود و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. این کار به شما این امکان را می دهد که با تهیه این شربت به خرمای خود رنگ دیگری بدهید. اگر می خواهید طرز تهیه شربت های دو رنگ را بدانید تا پایان این مقاله با بنوانمگ همراه باشید.

چطوری شربت دو رنگ درست کنیم؟


مواد لازم برای تهیه شربت دو رنگ ژله‌ای

  • پودر میوه هر رنگ، 3 بسته
  • 6 لیوان آب
  • گلاب یا آب سبزیجات به مقدار مناسب
  • تخم شربتی

 طرز تهیه شربت دو رنگ

روش های مختلفی برای تهیه لوسیون وجود دارد. اما ما یکی از ساده ترین دستورات را به شما آموزش می دهیم.

مرحله اول تهیه شربت دو رنگ مجلسی

برای درست کردن این شرکت دوم، 3 بسته پودر ژله را با 6 پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله در آب حل شود. برای راحتی کار می توانید ژله را در بخارپز بریزید و پهن کنید.

مرتبط  طرز تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی، یک وعده متفاوت

مرحله دوم

بعد از اینکه پودر ژله را درست کردید، بگذارید خنک شود و در یخچال قرار دهید تا ببندد. این مرحله هنگام تهیه شربت بسیار مهم است.

مرحله سوم

در همین حین زمانی که ژله در حال جا افتادن است، تخم مرغ ها را در شربت در آب داغ خیس کنید تا پف کرده و براق شوند. ژله های نیمه جامد را از یخچال خارج کرده و با چنگال خوب له کنید.

مرحله چهارم تهیه شربت دو رنگ

بعد از له کردن چتر دریایی، به هر رنگ یک قاشق شکر و یک قاشق گلاب یا عصاره گیاهی مورد علاقه خود اضافه کنید. سپس به هر تکه ژله یک قاشق تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله پایانی تهیه شربت ژله ای کهکشانی

در پایان، ژله آماده شده را به رنگ دلخواه به لیوان های مورد نظر اضافه کنید. یادتان باشد اگر می خواهید شربتتان خوش رنگ تر شود، می توانید در هر فنجان از ژله رنگی بیشتری استفاده کنید. در نهایت هر فنجان را با آب سرد پر کنید و از تکه های یخ استفاده کنید.

نکات مهم تهیه شربت ژله ای برای مهمان‌ها

  • سعی کنید به جای گلاب از گلاب استفاده کنید.
  • ژلاتین نیمه سفت را کمی فشار دهید تا شل شود، در غیر این صورت آب در زرده تخم مرغ باقی می ماند.
  • آب میوه را حتما تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا