استانبولی پلو با ته انداز مرغ، طعمی متفاوت که باید امتحان کنید!
خلاصه این مطلب
مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو با مرغ
- چهار کاسه تووی
- مرغ ۴ تکه
- دو عدد سیب زمینی متوسط
- پیاز دو عدد
- گوجه ۵ عدد
- سیر
- زعفران
- فلفل دلمه
- هویج
- رب گوجه
- ادویه جات (فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، نمک).
طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ برای ۴ نفر
همه ما شمع های استانبولی را با مواد مختلف می شناسیم و استفاده می کنیم، مثلا کرک استانبولی با گوشت چرخ کرده. اما این مدل اره معمولی استانبولی را می توان در مهمانی ها نیز استفاده کرد و از آن لذت برد.
مرحله اول
برای تهیه این غذا ابتدا پیاز سبز را در قابلمه ای بریزید و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی پیاز روشن و طلایی شد مرغ را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید. بعد از تغییر رنگ مرغ، ادویه ها را در این مرحله اضافه کنید تا طعم مرغ را بگیرد. سپس فلفل و هویج را اضافه کنید و به مرغ آب اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید. آب باید به اندازه ای باشد که روی مرغ را بپوشاند.
مرحله دوم
وقتی مرغ نیم پز شد آن را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید مرغ غلیظ شود می توانید این تکه های مرغ را به صورت جداگانه با برنج سرو کنید یا از آنها برای پخت برنج استفاده کنید.
|
مرحله سوم
وقتی مرغ آماده شد در قابلمه ای دیگر یک پیاز متوسط را برش داده و در روغن تفت دهید. سپس سیب زمینی شیرین خرد شده را به آن اضافه کنید. وقتی سیب زمینی طلایی شد زردچوبه و سایر ادویه ها را اضافه کنید، در این مرحله گوجه فرنگی را اضافه کنید. و بعد از کمی تفت دادن 2 قاشق سس کچاپ به این مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید سس رنگ بگیرد. بعد 4 پیمانه برنج را بشویید و مواد را اضافه کنید، در این مرحله باید آب را به برنج اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید از آب مرغ استفاده کنید. توجه داشته باشید که آب برنج باید به اندازه ای باشد که یک سانتی متر برنج را بپوشاند.
مرحله پایانی
در این مرحله آب برنج باید با شعله متوسط کاملاً تبخیر شود. سپس روغن و برگ ها را در قابلمه دیگری بریزید و مرغ ها را کف قابلمه قرار دهید. در نهایت برنج را روی مرغ قرار دهید و روی برنج را بپوشانید تا مرغ طلایی شود. مرغ پلو استانبولی شما آماده است! با سالاد شیرازی و سبزی تزیین کنید و نوش جان کنید.