آشپزی و خانه داری

طرز تهیه موچی شکلاتی و ساده با آرد برنج ایرانی: دستور خوشمزه و آسان برای همه!

با پیشرفت فناوری و تأثیرگذاری بر سبک زندگی همه، ذائقه مردم در حال تغییر است و بسیاری از آنها دوست دارند غذاها و غذاهای کشورهای دیگر را امتحان کنند. موچی یکی از بهترین غذاهای کره ای است که امروزه در ایران طرفداران زیادی دارد. برای طبخ موچی به زبان کره ای به دستور پخت خاصی نیاز دارید که برای تهیه این غذای خوشمزه هزینه زیادی صرف می شود. به همین منظور در این مقاله بنوان طرز تهیه موچی با آرد ایرانی را به شما آموزش می دهیم. اگر این دسر کره ای را دوست دارید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه موچی روی گاز

  • آرد برنج ایرانی: 100 گرم
  • شکر یا شکر: 50 گرم
  • آب: 3/4 لیوان با دسته فرانسوی
  • رنگ خوراکی: در قطره گلابی
  • میوه یا مربای مورد علاقه شما: به میزان دلخواه (برای پینه دوز داخل)
  • نشاسته ذرت: به مقدار لازم

طرز تهیه موچی کره ای

با توجه به قیمت بالای موچی، چه بخواهید آن را امتحان کنید و چه قبلاً آن را امتحان کرده باشید و اکنون از طرفداران این غذای لذیذ هستید، در اینجا دو روش آسان و ارزان برای تهیه یک موچی شکلاتی ساده آورده شده است. به شما آموزش خواهد داد

مرتبط  توپک زعتر یک غذای متفاوت با طعمی لذیذ

مرحله اول طرز تهه موچی ساده

برای تهیه این دسر لطیف و خوشمزه ابتدا خمیر را آماده کنید. طرز تهیه صحیح خمیر نقش مهمی در طعم این غذای خوشمزه دارد. برای این کار آرد برنج ایرانی را در دو مرحله الک کرده سپس با شکر یا پودر قند مخلوط کرده و به آن آب اضافه می کنند. بعد از آن مواد به دست آمده را می پزیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.

مرحله دوم

در این مرحله نیمی از آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا بجوشد. سپس موچی را در آبکش بریزید و آن را به مدت 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش قرار دهید. در ضمن، حتما از بخارپز استفاده کنید تا موچی کاملاً آبکش شود.

مرحله پایانی طرز تهیه موچی ساده

پس از ور آمدن خمیر، خمیر را از ظرف خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و ورز دهید تا خمیر جمع شود. در آخر یک خمیر به اندازه بادام بردارید و بین دستانتان بچرخانید. در نهایت داخل خمیر را با آجیل یا میوه های دلخواه پر کنید و دوباره دایره ای بزنید.

طرز تهیه موچی شکلاتی با آرد برنج ایرانی

  • آرد برنج ایرانی: 10 قاشق غذاخوری
  • پودر قند یا پودر قند: 5 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1 فنجان فرانسوی
  • خامه: 1 جام فرانسه
  • شکلات تلخ: 1 جعبه
  • نشاسته ذرت: 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه موچی شکلاتی

اگر شکلات و شیرینی دوست دارید؛ این بار می توانید دستگاه را متفاوت انجام دهید. برای درست کردن این مدل کفش می توانید از بستنی شکلاتی یا شکلات آب شده استفاده کنید.

مرتبط  "با شربت تمر هندی، گرمازدگی را فراموش کنید! + ویدئو تهیه شربت"

مرحله اول

برای تهیه این مدل موچی ابتدا باید شکلات تخته ای را برش دهیم و در ظرفی قرار دهیم و به روش بانماری ذوب کنیم. سپس مواد خشک مانند پودر قند، نشاسته و آرد برنج را در ظرفی جداگانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم طرز تهیه موچی شکلاتی

در این مرحله شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام مواد شبیه کشک شود. پس از آن خامه و شکلات ذوب شده باید به مخلوط اضافه شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه مواد را آماده کردید، توگلئون را در ماهیتابه ببر قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا وسط تابه خمیر شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله پایانی

سطح کیک را با آرد پاشیده و خمیر را مانند کیک برنجی معمولی خوب ورز دهید. سپس به مقدار لازم از مواد برداشته، داخل آن را با شکلات پر کرده و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نکات و فوت وفن‌های طرز تهیه موچی با آرد برنج

  • برای تطبیق خمیر موچی با آرد برنج، بهتر است خمیر را پس از پخت به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر می خواهید طعم موچی بهتری داشته باشید می توانید از پنیر بدون نمک یا پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
  • در خاتمه لازم به ذکر است که طرز تهیه موچی با آرد گندم مانند آرد برنج است.
  • برای تهیه موچی خالص نیازی به استفاده از رنگ شکلاتی و کاراملی نیست.

طرز تهیه موچی شکلاتی و ساده با آرد برنج ایرانی، یک دستور خوشمزه و آسان برای همه است که می‌تواند طعم‌های بی‌نظیر و متن متفاوتی را به دسرهای شما بیفزاید. برای تهیه این شیرینی لذیذ ابتدا آرد برنج ایرانی مرغوب را با شکر و آب در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و به خوبی هم می‌زنیم تا کِرِمی یکدست و نرم به دست آید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم؛ به یکی از قسمت‌ها پودر کاکائو اضافه کرده و دوباره خوب هم می‌زنیم تا رنگ و طعم شک

مرتبط  طریقه خوشرنگ شدن شربت آلبالو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا