پلو کردی با مرغ، فوق العاده لذیذ
سنگسیر کردی یکی از غذاهای کردی است که به برنج کردی نیز معروف است. این غذا در مناطق مختلف کردستان به روش های مختلفی تهیه می شود. حبه های سیر نیز به دلیل وجود گیاهان زیاد، بسیار مغذی هستند. امروز در مجله دلتا طرز تهیه حبوبات سیر با مرغ محلی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. با ما بمانید.
خلاصه این مطلب
مواد لازم برای تهیه سنگ سیر کردی
- برنج ۲ پیمانه
- هویج ۲ عدد
- یک سینه مرغ
- پیاز یک عدد
- یک فنجان دیگر لوبیا سبز
- 1/2 فنجان لوبیا چیتی
- 2 عدد سیب زمینی
- سبزیجات کاکوتی، 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- آرد برای پخت 2 قاشق
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه سنگ سیر کردی یا پلو کردی با مرغ
مرحله اول: تهیه قلقلی
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را چرخ می کنیم و با پیاز و ادویه و آرد سوخاری مخلوط می کنیم و همه مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. یک ساعت خنک کنید تا استراحت کنید. بعد از یک ساعت مواد را به اندازه گردو گرد کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله دوم: آماده سازی مواد پلو کردی
در ظرفی هویج رنده شده، سبزی و لوبیا سبز را (لوبیا سبز را خیس کنید و بگذارید نیم پز شود و آب آن گرفته شود) و کمی نمک و آب اضافه کنید. بگذارید مواد به مدت 45 دقیقه خوب بپزند.
مرحله سوم: افزودن برنج
سپس گوشت را به آرامی داخل غذا اضافه می کنیم و بعد از 20 دقیقه که پخت، پوره سیب زمینی را در غذا اضافه می کنیم تا تمام غذا پخته و مایع آن اندازه گیری شود. سپس برنج را قبل از مخلوط کردن مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: پخت سنگ سیر کردی
بعد از اضافه کردن برنج، کره یا روغن را اضافه کنید و اجازه دهید برنج نرم شود. برنج را بپزید و برش بزنید و در بخارپز بگذارید و بگذارید برنج 40 دقیقه دم بکشد و در پایان پخت کمی زعفران به برنج اضافه کنید. طرز تهیه پلو کردی بسیار ساده است. می توانید پیاز را با ماست و سالاد میل کنید. بنوشید!
نکات کلیدی در تهیه سنگ سیر کردی
- می توانید مقداری سیر نیز به مواد اضافه کنید.
- می توانید کمی رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.
- می توانید به جای لوبیا چیتی از گل کلم استفاده کنید.
- برای طعم و عطر بیشتر، فلفل کاین را اضافه کنید. اگر ندارید، میتوانید انصراف دهید.
- پس از خوردن رنده، نوشیدن آب پیاز را فراموش نکنید تا پینه از بین نرود.