بهداشت و سلامت

“چرا تکرار خمیازه‌ها می‌تواند هشداری برای بیماری‌های جدی باشد؟”

یکی از رایج ترین باورهای غلط در مورد بیماری قلبی این است که هیچ علامتی ندارد. این زمانی است که علائم قبل از شروع بیماری قلبی ظاهر می شود و در صورت آگاهی فرد می توان خطر مرگ را تا حد زیادی کاهش داد. در مقاله ای در مجله اینترنتی بنوان در مورد خمیازه مزمن صحبت خواهیم کرد.

خمیازه های خطرناک

دانشمندان دانشگاه کارولینای جنوبی در آمریکا می گویند یکی از علائم شایع حمله قلبی حالت تهوع است. اگر فردی اغلب بدون احساس خواب آلودگی جیغ می کشد، این می تواند یکی از علائم مهم قبل از حمله قلبی باشد.بله، خیلی چیزها می توانند باعث فریاد زدن شوند که اصلی ترین آنها بی خوابی است. اختلالات خواب شبانه (بی خوابی)، نارکولپسی (حملات خواب)، و استفاده از داروهایی که بر خواب تأثیر می گذارند.

بیماری های جدی دیگر، مانند خونریزی داخلی، تومورهای مغزی، ام اس و سکته مغزی می توانند باعث ایجاد جدی و غیر قابل توضیح شوند. . فریاد زدن شخصا.

اما علیرغم تحقیقات گسترده دانشمندان برای تعیین علت اصلی سکسکه. برای انسان خطرناک است، هنوز هیچ دلیل علمی کشف نشده است. برخی معتقدند که اصطکاک باعث افزایش اکسیژن خون و کاهش دمای مغز می شود.

چه کسانی در خطر حمله قلبی قرار دارند؟

متخصصان قلب و عروق خاطرنشان می کنند افرادی که در گرم ترین روزهای سال هنگام ورزش خمیازه می کشند در معرض خطر بیماری قلبی هستند. خمیازه مضر در این افراد نشان دهنده مشکل قلبی است.

مرتبط  خواص استثنایی سمنو برای سلامتی: کشف فواید شگفت‌انگیز این خوراکی معجزه‌آسا!

یک مطالعه انجام شده در آمریکا نشان می دهد که جویدن مستقیماً با مکانیسم تنظیم حرارت بدن ارتباط دارد. هنگامی که سایر مکانیسم های خنک کننده بدن از کار می افتند، مغز دستور خنک سازی می دهد. گرفتگی رگ ها پمپ خون را برای قلب سخت تر می کند و این استرس گرمای بیشتری ایجاد می کند. بنابراین افراد مبتلا به بیماری قلبی زیاد عرق می کنند و دمای بدنشان بالا می رود.

تکرار خمیازه‌ها می‌تواند بیش از یک علامت ساده از خستگی یا بی‌حوصلگی باشد؛ بلکه گاهی اوقات می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات جدی‌تر در بدن باشد. خمیازه کردن مکرر ممکن است به دلیل نقص در سیستم عصبی مرکزی باشد و می‌تواند هشداری برای بیماری‌هایی نظیر مولتیپل اسکلروز، صرع، یا حتی تومورهای مغزی باشد. تحقیقات نشان می‌دهند که خمیازه کردن بیش از حد می‌تواند به دلیل تغییرات در سطوح دوپامین و سایر نوروترانسمیترهای مغز رخ دهد، که این تغییرات می‌توانند نتیجه مشکلات پیچیده‌تری باشد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا