بهداشت و سلامت

کاهش علائم آلزایمر با تکنیک مؤثر تنفسی| روش‌های ساده برای تقویت حافظه

با تغییر سبک زندگی می توان خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش داد. دانشمندان می گویند تکنیک های تنفس ساده می تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد. از مجله اینترنتی بنوان دیدن کنید.

آزمایشی برای اندازه‌گیری تاثیر تنفس در احتمال ابتلا به آلزایمر

گروهی از دانشمندان می گویند که یک تکنیک ساده تنفسی می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک کند. در آزمایشی برای اثبات این گزاره، از شرکت کنندگان خواسته شد که تنفس خود را دو بار در روز (هر بار 20 دقیقه) به مدت 4 هفته به شرح زیر تنظیم کنند:

  1. ۵ ثانیه دم
  2. ۵ ثانیه بازدم

پس از این تمرین تنفسی 20 دقیقه ای، تغییرات ضربان قلب شرکت کنندگان افزایش یافت و سطح پپتید بتا آمیلوئید در خون پس از 4 هفته به طور قابل توجهی کاهش یافت. در طول سال ها، این پپتیدها با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط بوده اند و برخی از کارشناسان معتقدند که ممکن است علت این بیماری مخرب مغزی باشند. می تواند بر روی سیستم عصبی تاثیر بگذارد.

یک قدم به سوی درمان آلزایمر

وقتی مردم هوشیار و مشتاق هستند، اغلب از سیستم عصبی سمپاتیک ما استفاده می کنند. این اغلب سیستم مبارزه یا پرواز نامیده می شود. هنگامی که سیستم عصبی سمپاتیک فعال می شود، همه اهداف از جمله تمرکز، توجه و حافظه را انجام می دهد. فواصل نبض تفاوت قابل توجهی ندارند.زمانی که سیستم پاراسمپاتیک فعال است، نبض در حین تنفس بالا می رود و در حین بازدم پایین می آید. بین دو سیستم به راحتی قابل هضم است. اما با افزایش سن این حرکت دشوارتر می شود و تغییرات ضربان قلب بسیار کاهش می یابد.

مرتبط  خواص معجزه‌آسای ارده برای لاغری

در واقع، یک مطالعه در سال 2020 با استفاده از ساعت‌های هوشمند نشان داد که تغییرات ضربان قلب در سنین 20 تا 60 سالگی به طور متوسط ​​80 درصد کاهش می‌یابد، که ممکن است تا حدی مشکلات خواب مرتبط با سن را توضیح دهد.
تقریباً هیچ. چگونه تغییرات فیزیولوژیکی با افزایش سن می تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش یا افزایش دهد.

کاهش علائم آلزایمر با تکنیک‌های مؤثر تنفسی و استفاده از روش‌های ساده برای تقویت حافظه می‌تواند زندگی افراد مبتلا به این بیماری را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. تنفس عمیق و آگاهانه، یکی از تکنیک‌های مؤثر در کاهش استرس و بهبود عملکرد مغز است که می‌تواند به تقویت حافظه کمک کند. این تکنیک‌ها با افزایش میزان اکسیژن‌رسانی به مغز، سبب بهبود عملکرد شناختی می‌شوند و با کاهش التهاب‌های مغزی مرتبط با آلزایمر، به کاهش علائم بیماری کمک می‌کنند. علاوه بر آن، انجام فعالیت‌های ذهنی مانند حل جدول، یادگیری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا