آشپزی و خانه داری

کیک رژیمی با شیره انگور بدون فر

کیک انگور یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین روش های تهیه کیک بدون شکر است، مخصوصا برای افراد رژیمی یا دیابتی که به دنبال یک کیک خوشمزه با بافت خوب هستند. این کیک بسیار خوشمزه را می توان مانند سایر کیک ها هم در فر و هم بدون آن تهیه کرد. به دلتا بچسبید.

مواد لازم برای تهیه کیک با شیره انگور

  • آرد ۱/۵ پیمانه
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 3/4 فنجان آب گریپ فروت
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • 1/2 فنجان روغن
  • 1/2 فنجان آب جوشیده
  • 1/5 کاکالی و بکینگ پودر
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک با شیره انگور

مرحله اول

ابتدا بگذارید همه مواد کیک به دمای محیط برسند تا اندازه آنها یکسان شود. سپس قالب را به قطر 18 سانتی متر چرب کرده و روی گاز قرار دهید تا گرم شود، می توانید فر خانگی را نیز آماده کنید. سپس با استفاده از یک پیمانه یا پیمانه فرانسوی همه مواد را اندازه بگیرید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار هم میزنیم تا خمیر سبک شود. اگر می خواهید این کیک را در فر قرار دهید، باید فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. در حین هم زدن حتما متوقف کنید و از کاردک برای تمیز کردن مواد اطراف کاسه استفاده کنید تا از مخلوط شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید. سپس آب داشی و آب جوش را اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرتبط  "با شربت تمر هندی، گرمازدگی را فراموش کنید! + ویدئو تهیه شربت"

مرحله سوم

سپس کره ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد بعدی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. آرد فر لازم را کمی پاشیده و مواد را در قالب یا قالب بریزید. سه بار روی بالا ضربه بزنید تا هوای اضافی خارج شود.

مرحله چهارم

اگر می خواهید این کیک را در فر بپزید باید قالب را روی 180 به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. اگر می خواهید بدون فر بپزید، آن را به مدت 1 ساعت در قابلمه بگذارید. سپس از قالب خارج کرده و به دلخواه تزئین کنید. طرز تهیه دسر نثار خانگی با نیمی از زعفران را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کیک با شیره انگور

  • در صورت تمایل می توانید این کیک را با کشمش یا کنجد درست کنید.
  • برای تست کیک می توانید از خلال دندان استفاده کنید و وسط کیک را سوراخ کنید.
  • شما می توانید شکر را به طور کامل حذف کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا