آشپزی و خانه داری

طرز تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی، یک وعده متفاوت

ماکارونی آسیاب شده یکی از روش های تهیه ماکارونی است. با توجه به ذائقه خود می توانید مقدار مواد و چاشنی ها را کم یا زیاد کنید. سعی کرده ایم این سفارش را با تغییراتی برای شما آماده کنیم تا دیگر این اتفاق نیفتد. امروز در مجله دلتا طرز تهیه پاستا با کوفته و پنیر پارمزان را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی

  • یک بسته پاستا
  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • 2 قاشق غذاخوری بردارید
  • تخم مرغ یک عدد
  • یک لیوان آرد نان
  • ریحان چند برگ
  • پنیر پارمزان در صورت نیاز
  • نمک و فلفل به مقدار لازم زردچوبه اضافه کنید.

طرز تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی و پنیر

مرحله اول: تهیه گوشت قلقلی

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیازهای خرد شده را در ظرفی بریزید و گوشت، تخم مرغ، ادویه و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. بهتر است آن را به مدت 20 دقیقه در یخچال نگهداری کنید تا بهترین قوام را بگیرد.

مرحله دوم: سرخ کردن گوشت قلقلی

گوشت را به مقدار دلخواه بردارید و به صورت آرد سوخاری در دست بغلتانید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرتبط  گوجه‌های رسیده را تبدیل به سس کچاپ خوشمزه کنید!

مرحله سوم: تهیه مایه ماکارونی

پیازهای دیگر را از قابلمه خارج کرده و ریز خرد کنید. پیاز را با زردچوبه و فلفل سیاه در تابه تفت می دهیم تا روشن و شفاف شود سپس رب را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوش رنگ شود. 1/2 فنجان آب به مواد داخل تابه اضافه کنید تا رنگ رب روشن شود.

مرحله چهارم: افزودن ریحان و پنیر

سپس وقتی سس شروع شد، گوشت سرخ شده را به سس اضافه کنید، ریحان غلیظ یا نازک را خرد کرده و به سس اضافه کنید و در آخر مقداری نمک به سس اضافه کنید. سس غلیظ را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی

آب و نمک و روغن و پودر سوپ را داخل قابلمه بریزید صبر کنید تا بجوشد سپس برنج را در قابلمه بریزید صبر کنید تا نرم شود. آرد برنج را کف تابه مورد نظر اضافه کنید و آب ماکارونی آماده شده را به همراه پاستا داخل تابه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود سپس در ظرف را بپوشانید و بگذارید 45 دقیقه بماند. در آخر هنگام سرو، پنیر پارمزان را روی پاستا قرار دهید. یک رژیم غذایی سالم بخورید!

نکات کلیدی در تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی

  • افزودن ریحان و پنیر اختیاری است.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری سیر سرخ شده اضافه کنید.
  • برای رنگ کردن سس پاستا نیز می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • اگر طعم دارچین را دوست دارید، می توانید کمی بیشتر اضافه کنید.
  • می توانید از هر نوع پاستا استفاده کنید.
مرتبط  ۲ روش ساده برای تهیه آلبالو خشک بازاری در خانه + ویدئو آموزشی

مطالب پیشنهادی: برای اطلاعات بیشتر در مورد شیرینی های شکلاتی خوشمزه، شام بعدی را بخوانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا