حلیم بادمجان با مرغ، فوری و خوشمزه
حلیم بادمجان با مرغ حلیم بادمجان یکی از سریع ترین روش ها برای تهیه است زیرا ما به جای گوشت از مرغ استفاده می کنیم. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی برای ناهار و شام تهیه و استفاده کنید. این غذا را می توانید با نان و سبزیجات تازه سرو کنید. با دلتا بمانید.
خلاصه این مطلب
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان با مرغ
- 1 تا 1.5 کیلوگرم بادمجان
- 1/2 سینه مرغ
- ذرت را 1 فنجان بپزید
- ماست به مقدار لازم
- پیاز ۱ عدد
- گردوی آسیاب شده 3/4 پیمانه
- نمک، فلفل و سیر به میزان لازم
طرز تهیه حلیم بادمجان با مرغ و عدس
مرحله اول
ابتدا لوبیاها را از قبل از چند ساعت خیس کنید و بگذارید کاملا با آب بپزند. بادمجان ها را پوست بگیرید و مخلوط آب و نمک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. بگذارید نیم ساعت در این محلول بماند و سپس آن را کاملا بشویید و روی پارچه نخی بگذارید.
مرحله دوم
سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و بادمجان ها را خوب تفت دهید تا طلایی و طلایی شوند. سپس سینه مرغ را با پیاز و سیر در تابه تفت دهید و روی آن زردچوبه و فلفل سیاه و نمک بپاشید و کمی آب بجوشانید. پس از پخت مرغ را ریش ریش کنید.
مرحله سوم
بادمجان، مرغ، عدس و گردو را در یک کاسه بزرگ بریزید و با دست یا با همزن برقی بزنید تا ریز خرد شود. می توانید کمی آب مرغ اضافه کنید تا مواد خوب مخلوط شوند. در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در تابه ای با کمی زردچوبه تفت دهید.
مرحله چهارم
حالا مواد خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و با ادویه مزه دار کنید. آلوهای آب شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کشدار و غلیظ شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و در بشقاب بریزید و با نان، پیاز داغ، مرغ و پنیر تزیین کنید و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه حلیم بادمجان با مرغ
- مقدار زیادی پودر سیر اضافه کنید زیرا طعم این غذا را عالی می کند، می توانید از سیر تازه نیز استفاده کنید.
- پنیر دلمه را با کمی آب داغ بجوشانید و داخل آب تخم مرغ و مرغ بریزید.
- برای دریافت مواد مغذی بیشتر می توانید فلفل قرمز را سرخ کنید.