آشپزی و خانه داری

طرز تهیه چای ماسالا کافی‌شاپی خوشمزه و خانگی به روشی آسان

چای ماسالا یک نوشیدنی هندی است که در ابتدا فقط مخصوص این کشور بود و بعد با گذشت زمان همه کشورها این نوشیدنی خوش طعم را شناختند. چای ماسالا به دلیل استفاده از ادویه های مختلف فواید زیادی دارد و برای سلامتی نیز بسیار مفید است. روش های مختلفی برای تهیه چای ماسالا وجود دارد و طبق دستور العمل های مختلفی تهیه می شود. اما امروز در این مقاله بنوانماگ طرز تهیه چای کافه ماسالا را به دو روش مختلف به شما آموزش می دهیم تا در مهمانی شما بدرخشد.

طرز تهیه چای ماسالا با شیر

برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه، اگر می خواهید آن را داغ سرو کنید، می توانید از شیر استفاده کنید تا طعم بی نظیری به آن ببخشید. برای این کار ابتدا باید مواد لازم را تهیه کرد. توجه داشته باشید که این مقدار از ترکیبات چای ماسالا برای دو تا سه نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا

  • 150-200 میلی لیتر از این ماده
  • 2 تا 3 میخک
  • 2 تا 3 سبزی آماده است
  • نصف قاشق چایخوری پودر رازیانه
  • یک تا دو چوب دارچین
  • یک تا دو تکه زنجبیل
  • قاشق شکر (در صورت تمایل)
  • 100 میلی لیتر آب
  • چای کیسه ای سیاه

مرحله اول

یکی از نکات مهم برای تهیه چای ماسالا در خانه این است که همه مواد را خوب آسیاب کنید. برای این منظور می توانید از موتور الکتریکی یا موتور دستی استفاده کنید.

مرتبط  نکات مهم نگهداری از یخچال و فریزر

مرحله دوم

بعد از اینکه ادویه ها را خرد کردید، آنها را با کمی آب، یک تکه دارچین و زنجبیل در شیر در حال جوش مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید ادویه ها دم بکشند.

مرحله سوم

پس از استشمام ادویه ها، شیر را اضافه کنید. در این مرحله باید مراقب باشید که شیر نریزد. وقتی شیر با مواد به نصف رسید، چای کیسه ای را اضافه کنید و بگذارید چای کمی دم بکشد. در نهایت نوشیدنی آماده است و می توانید آن را با شکر یا براندی میل کنید

نکات مهم برای بهتر شدن چای ماسالا

  • برای افزایش طعم چای ماسالا می توانید به جای چای کیسه ای از چای معمولی استفاده کنید.
  • ترجیحاً از آرد آماده استفاده نشود.
  • بهترین شیر برای تهیه چای ماسالا شیر تغلیظ شده یا شیر بادام است.
  • برای یک چای غلیظ تر می توانید از شیر بیشتری استفاده کنید.
  • مهم ترین نکته ای که در تهیه چای شیر ماسالا در خانه باید به خاطر داشته باشید این است که آب و ادویه ها را بجوشانید و شیر را اضافه کنید.

طرز تهیه چای ماسالا با آب جوش

اگر شیر می خورید و نوشیدنی های حاوی شیر برای شما مضر است، می توانید از پودر ماسالا چای استفاده کنید، اما از شیر در آن استفاده نکنید. برای تهیه این چای ماسالا موارد زیر را انجام دهید:

مواد لازم

  • 20 دانه فلفل قرمز، سیاه و سفید
  • ۵ دانه میخک
  • ۵ دانه هل سبز
  • چوب دارچین
  • کلم یا بادیان 1P
  • دو و نیم لیوان (593 میلی گرم) آب
  • 2 قاشق غذاخوری چای سیاه
  • زنجبیل تازه 10 سانتی متری، قطعه قطعه شده
مرتبط  ترفندهای مخفی سرآشپزهای معروف

مرحله اول

در این طرز تهیه چای ماسالا ابتدا باید تمام ادویه ها را در شیر در حال جوش ریخته و با شعله ملایم به مدت دو دقیقه تفت دهید. سپس شیر در حال جوش را از روی حرارت بردارید و بگذارید ادویه ها خنک شوند

مرحله دوم

بعد از اینکه دانه های قهوه برشته و خنک شدند، آنها را مانند قبل به درستی آسیاب کنید. با رعایت این نکات می توانید چای ادویه ماسالا را در شیشه ریخته و تا دو ماه در کمد نگه دارید.

مرحله سوم

برای تهیه چای ماسالا ابتدا سبزیجات را به همراه زنجبیل در ظرف مناسبی بریزید و مواد را با آب به مدت 20 دقیقه روی آتش بگذارید و مراقب باشید که مواد نجوشد. چون در غیر این صورت تلخ می شود. در پایان چای را به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه سرو کنید. اگر به نوشیدنی های شیرین علاقه دارید، می توانید در پایان کمی شکر یا عسل اضافه کنید.

چای ماسالا یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و خاص هندی است که امروزه در کافی‌شاپ‌های سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده‌است. برای تهیه‌ی چای ماسالای خوشمزه و خانگی به روشی آسان، ابتدا باید ادویه‌های اصلی آن را آماده کنید. در یک قابلمه کوچک، مقداری آب جوش بیاورید و سپس دو عدد چوب دارچین، چند عدد هل سبز، سه تا چهار عدد میخک، و یک تکه زنجبیل تازه رنده‌شده را به آن اضافه کنید. بگذارید ادویه‌ها حدود پنج دقیقه در آب بجوشند تا عطر و طعم‌شان آزاد شود. سپس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا