بهداشت و سلامت

زمان نگهداری سبزیجات و گوشت در فریزر

سبزیجات و گوشت را در فریزر نگهداری کنید

سبزیجات

بسته به نوع غذا، سبزیجات را می توان از یک ماه تا یک سال در فریزر نگهداری کرد. برخی از سبزیجات، به خصوص سبزی های برگ دار، باید قبل از انجماد خرد شوند. قبل از زمستان، سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی را با آب فراوان بشویید.

چه اصولی را رعایت کنیم؟

باید به بسته بندی دقت کنیم تا سبزیجات سرخ شده یخ نزنند، همچنین یادتان باشد که چاقوی برش سبزی باید بسیار تیز باشد تا آسیب نبیند و خراشیده نشود. ترکیب نباید سبز باشد. اگر سبزیجات را با چاقو برش دهید، ارزش غذایی آنها بیشتر حفظ می شود.

  • پاپریکا: سه تا چهار ماهه
  • کلم بروکلی: یک ساله
  • هویج: یک سال
  • گل کلم: یک سال
  • کرفس: یک سال
  • ذرت: ۸ ماه
  • لوبیا سبز: یک ساله
  • سبزیجات: 8 ماهه
  • رشد قارچ: یک ساله.
  • امتیاز شوهر: 8 ماشین
  • نخود: ۸ ماه
  • گوجه فرنگی: 3 تا 4 ماهه
  • کدو تنبل: یک ساله
  • کدو سبز: ۸ ماه
  • آووکادو: ۵ ماه

نگهداری سبزیجات و گوشت در یخچال

بیشتر گوشتی که می خریم مستقیماً به فریزر می رود. تا زمانی که بسته بندی سالم باشد، این ماده غذایی را می توان از دو ماه تا یک سال در یخچال نگهداری کرد.

  • بیکن:۳ ماه
  • گوشت چرخ کرده: 5 ماه
  • گوشت هامبورگ: 4 وعده
  • ژامبون: ۲ ماه
  • جگر: ۴ ماه
  • کباب: یک سال
  • سوسیس: ۳ ماه
مرتبط  فواید حجامت از افسانه تا واقعیت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا