بهداشت و سلامت

سکته را فقط با ۵ آجیل دور بزنید!

انتخاب یک رژیم غذایی سالم یکی از بهترین و موثرترین راه ها برای پیشگیری از بیماری قلبی است. غذاهای زیادی وجود دارند که برای پیشگیری از بیماری قلبی و سکته بسیار مفید هستند. در این مقاله از مجله اینترنتی بنوان با بهترین میوه های تقویت کننده مغز آشنا می شوید.

آجیل های مفید برای سکته

رژیم غذایی چرب، مصرف فست فود و کم تحرکی روی رویدادهای همزمان پس از سکته تأثیری نداشتند. یک رژیم غذایی سالم و مغذی می تواند از سکته مغزی و بیماری قلبی جلوگیری کند. در زیر برخی از آجیل های مفید برای بیماری های قلبی و سکته را معرفی می کنیم.

تخمه کدو

یکی از غذاهای غنی از منیزیم، تخم کدو است. تنها یک اونس تخم کدو حاوی 168 میلی گرم منیزیم است که حدود 53 درصد از نیاز روزانه زنان و حدود 40 درصد از نیاز مردان را تامین می کند. تخم کدو حاوی پروتئین، چربی، منیزیم، پتاسیم و پلی اتیلن است. حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به کاهش التهاب و در نتیجه کاهش خطر سکته مغزی، بیماری قلبی و سرطان کمک کند.

بذر کتان

این دانه ها ممکن است کوچک باشند، اما این بدان معنا نیست که حاوی ویتامین و مواد معدنی نیستند. کتان منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است. بر اساس این مطالعه، افرادی که به مدت هشت هفته اسیدهای چرب امگا 3 مصرف کردند، به میزان قابل توجهی فشار خون پایین تری داشتند.

مرتبط  کشف علمی تازه برای جلوگیری از سفید شدن موها

گردو

در 30 گرم گردو می توانید منبع خوبی از چربی های امگا 3 پیدا کنید. آجیل سرشار از چربی های تک غیراشباع از جمله اسید آلفا لینولئیک است. این نوع اسید چرب امگا 3 می تواند به کاهش التهاب برای سلامت قلب کمک کند.

بلغور جو دوسر

بلغور جو دوسر به عنوان یک غلات کامل و یک غذای پیشگیری کننده از سکته شناخته می شود. به همین دلیل توصیه می شود روزانه دانه هایی با فیبر زیاد مصرف شود.

بادام

مصرف روزانه مقادیر زیاد بادام به جلوگیری از تجمع کلسترول کمک می کند. بنابراین سعی کنید حداقل یک قسمت از هر نوع آجیل را در برنامه روزانه خود بگنجانید. مطالعات نشان می دهد که گردو با کاهش کلسترول و بهبود عملکرد عروق خونی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا