بهداشت و سلامت

قبل از مصرف آجیل، حتماً خیساندن را فراموش نکنید!‍

به گفته متخصصان تغذیه، یک راه حل خوب، خوردن آجیل و میوه های خشک حل شده در آب است. خیساندن بادام قبل از مصرف، ارزش غذایی آجیل را افزایش داده و طعم آن را بهبود می بخشد. ما را در بنوان آنلاین دنبال کنید.

اگر یک میان وعده سالم و منحصر به فرد می‌خواهید، آجیل و میوه‌های خشک گزینه‌های عالی هستند زیرا حاوی چربی‌های سالم و پروتئین هستند. اما آیا بهتر است آجیل و میوه های خشک را قبل از خوردن خیس کنیم؟ آیا واقعا لازم است؟

متخصصین در مورد خیساندن آجیل و میوه های خشک چه می‌گویند؟

به گفته متخصصان تغذیه، آجیل و میوه های خشک را باید قبل از مصرف خیس کنید. خیساندن به غنی‌سازی آن‌ها و افزایش محتوای مغذی آن‌ها کمک می‌کند.

آجیل‌ها حاوی فیتات‌ها و اگزالات‌ها هستند که در جذب مناسب مواد مغذی، به‌ویژه ویتامین‌های B اختلال ایجاد می‌کنند. خیساندن فیتات ها را از بین می برد و هضم دانه ها را آسان تر می کند. به گفته متخصصان، میوه‌های خشک مانند کشمش، زردآلو و آلو باید کاملاً شسته و در آب تمیز خیس شوند تا سولفیت‌هایی که برای حفظ آن‌ها استفاده می‌شود از بین برود.

گردوی خام همچنین حاوی اسید فیتیک است. . همچنین در غلات و حبوبات یافت می شود. همانطور که غلات و حبوبات برای هضم بهتر خیسانده می شوند، آجیل و میوه های خشک نیز باید برای هضم مناسب خیس شوند.

مرتبط  چند روش خانگی ساده برای درمان بیماری لثه

عوارض مصرف آجیل بدون خیساندن

اسید فیتیک موجود در بادام در صورتی که خیسانده نشود به مواد معدنی موجود در دستگاه گوارش متصل می شود. از جذب مواد مغذی در روده جلوگیری می کند. این فرآیند می تواند باعث کمبود مواد معدنی در بدن شود.

روش صحیح خیساندن آجیل و میوه های خشک

اگر می خواهید قبل از غذا آجیل و دانه ها اضافه کنید، بهترین راه برای انجام این کار در اینجا آمده است:

  1. یک ظرف شیشه ای بردارید و آن را با آب پر کنید.
  2. آجیل یا میوه های خشک را به آن اضافه کنید.
  3. به مدت 20 دقیقه تا 2 یا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. قبل از استفاده، آجیل ها را با آب تمیز بشویید.
  5. اگر می‌خواهید بادام‌ها را در اطراف خیسانده نگه دارید، به خاطر داشته باشید که آب خیس‌شده را هر روز عوض کنید تا از فاسد شدن آنها جلوگیری کنید.

خیساندن آجیل‌ها قبل از مصرف، یک مرحله حیاتی و اغلب نادیده گرفته شده در آماده‌سازی این خوشمزه‌های مقوی است. با خیساندن، آنزیم‌های مهارکننده‌ای که به طور طبیعی در لایه بیرونی آجیل‌ها موجود هستند غیرفعال می‌شوند. این آنزیم‌ها می‌توانند هضم و جذب مواد مغذی را مختل کنند، اما خیساندن باعث تجزیه آن‌ها و بهبود هضم و جذب مواد مغذی می‌شود. علاوه بر این، خیساندن به برطرف کردن هرگونه گرد و غبار و آلودگی‌های احتمالی سطح آجیل‌ها نیز کمک می‌کند. با نگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا