آشپزی و خانه داری

مزه دار کردن جوجه کباب در خانه با ۳ روش رستورانی

مرغ کبابی جزء ضروری سفرها و تعطیلات ما ایرانیان است. یکی از دلایل این محبوبیت، انواع دستور العمل های مرغ است. بنابراین هر کسی دستور العمل خود را دارد. اما برای به دست آوردن بهترین آب مرغ کبابی، در این مقاله بنوان قصد داریم سه روش عالی برای چاشنی مرغ کبابی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید مرغ کبابی رستورانی را در مهمانی های خود درست کنید. برای یادگیری این مراحل با ما همراه باشید.

مزه دار کردن جوجه کباب با ماست

بسیاری از رستوران ها از شیر برای طعم دادن به مرغ استفاده می کنند تا مرغ لطیف و خوش طعم را ارائه دهند. اگر هوس مرغی دارید که طعم آن شبیه مرغ سرخ شده باشد، این دستور غذا را از دست ندهید.

مواد لازم برای مزه دار کردن جوجه کباب با ماست

  • 200 گرم فیله مرغ خرد شده
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری لیموی تازه یا آبلیمو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران را بجوشانید
  • 2 قاشق غذاخوری ماست ترش
  • نمک، فلفل سیاه و سیر به میزان دلخواه
مرتبط  طرز تهیه موچی شکلاتی و ساده با آرد برنج ایرانی

مرحله اول طرز تهیه جوجه کباب با ماست

برای بدست آوردن مرغ سوخاری خوب با طعم خوب، آب کردن مرغ بسیار مهم است. سعی کنید مرغ را به همین ترتیب برش دهید. بنابراین جوجه ها به راحتی سرخ می شوند و در حین پخت نمی سوزند.

مرحله دوم

مهم ترین نکته ای که در این مرحله باید به آن توجه کرد استفاده از زعفران است. زیرا بیشتر اوقات زعفران به پیاز می‌چسبد و بیشتر طعم زعفران از بین می‌رود. بنابراین برای رفع این مشکل باید تمام مرغ ها را در یک ظرف بریزید و سپس مایه آماده شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس درب ظرف را ببندید و اجازه دهید 15 دقیقه بماند تا طعم چرم حفظ شود.

مرحله پایانی مزه دار کردن جوجه کباب

بعد از این مدت مواد را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و ده دقیقه صبر کنید تا مواد جذب گوشت شود. سپس پیاز خرد شده، آبلیمو و ماست را به مواد اضافه کنید و بگذارید چند ساعت در یخچال بماند تا مرغ طعم ماست را بهتر به خود بگیرد. در نهایت مرغ کشک شما آماده است و می توانید از آن لذت ببرید

|

مزه دار کردن جوجه کباب با زعفران

استفاده از زعفران نه تنها طعم بهتری به مرغ می دهد بلکه رنگ بهتری نیز به مرغ می دهد. این طرز چشیدن مرغ سوخاری بیشتر در مراسم عروسی و رستوران ها استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب رستورانی

  • مرغ چرخ کرده 400 گرم
  • 2 عدد لیموی تازه (یا آب لیمو).
  • زعفران پخته 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
مرتبط  خرید کاربردی ترین وسایل جهیزیه

مرحله اول

ابتدا مرغ را مانند قبل بشویید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و آبلیمو، زعفران، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

مهم ترین نکته ای که در این مرحله باید به آن توجه کرد این است که پیاز دانه دار نشود. زیرا در این صورت پیاز به گوشت می چسبد و در حین پخت گوشت را می سوزاند. بهترین راه برای لذت بردن از مرغ سرخ شده این است که پیاز را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله پایانی

اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت در ظرف دربسته بمانند تا مرغ بهترین طعم را بگیرد. در نهایت می توانید مرغ را بمالید و برای زیبایی و طعم آن بین هر تکه گوشت از فلفل دلمه ای استفاده کنید.

طرز تهیه جوجه ترش در خانه

مرغ تمر هندی به دلیل طعم بی نظیری که دارد یکی از غذاهای محبوب گیلان است که در سایر رستوران های اندونزی نیز سرو می شود. این غذای خوشمزه را می توانید با برنج و نان میل کنید. طرز پخت ایام اسام گیلانی برای لذت بردن از مرغ کبابی بسیار آسان است، فقط مراحل زیر را دنبال کنید.

مواد لازم برای مزده دار کردن جوجه کباب ترش گیلانی

  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • مغز گردو ۸ عدد
  • 600 گرم سینه مرغ
  • روغن مایع کافی
  • رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری
  • مقدار زیادی نمک و فلفل سیاه
  • ماست 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه آسیاب شده 1 قاشق

مرحله اول مزه دار کردن جوجه کباب ترش

پس از برش مرغ، آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید و پیاز خرد شده را به مواد اضافه کنید. سپس صفرا را بجوشانید و به مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله گردوها را خرد کرده و 2 قاشق غذاخوری روغن، کمی نمک و فلفل سیاه به همراه دانه های انار به تفاله اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در آخر درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید مواد به مدت 4 ساعت بپزند تا طعم گوشت بهتر شود.

مرحله سوم مزه دار کردن جوجه کباب ترش

بعد از 4 ساعت مرغ را خرد کنید. اگر می خواهید مرغ را در تابه بپزید، می توانید از خرده چوب استفاده کنید. در این روش پخت باید از حرارت کم استفاده کرد و مرغ ترشی را با حرارت بسیار کم سرخ کرد. اگر علاقه مند به امتحان دستور العمل های جدید و خوشمزه هستید، طرز تهیه فسجان با هویج را بخوانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا