بهداشت و سلامت

10 مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی در برابر آنفلوانزا

مردم معمولاً در طول بیماری هایی مانند آنفولانزا نمی خواهند زیاد غذا بخورند، اگرچه غذاهای خاصی وجود دارد که می تواند به بهبودی این افراد کمک کند. اگر به آنفولانزا مبتلا هستید، باید مواد غذایی و مایعات مغذی کافی بخورید تا بدن خود را به خوبی و هیدراته نگه دارید و سریعتر از آنفولانزا بهبود پیدا کنید. مجله اینترنتی بنوان در این مقاله به بررسی محصولات مفید برای درمان آنفولانزا می پردازد.

مواد غذایی مفید برای آنفلوانزا

غذاهایی که می توانند به بهبودی شما از آنفولانزا کمک کنند عبارتند از:

سوپ مرغ

تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات سوپ مرغ با التهاب مبارزه می کند و پاسخ التهابی به بیماری را کاهش می دهد. سوپ مرغ همچنین مجرای بینی و گلو را باز می کند و تنفس را راحت تر می کند. سایر سوپ ها مانند سوپ سبزیجات نیز تأثیر مشابهی بر مصرف کنندگان دارند. سوپ علاوه بر مغذی بودن، آسان هضم و آماده می شود و حاوی آب است که بدن را گرم نگه می دارد.

سیر

سیر همچنین دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی است که به بهبود سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند.

غذاهای حاوی ویتامین C

میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین C می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند، مقادیر بالای ویتامین C را می توان در غذاهای زیر یافت:

  • فلفل تند یا شیرین به هر رنگی
  • آب پرتقال یا آب پرتقال
  • گریپ فروت
  • کیوی
  • پرتقال مانند لیمو است
  • آبی تمشک قرمز و بنفش
  • شراب بنفش یا شراب قرمز
  • بروکلی خام
مرتبط  علائم سوزش معده خطرناک و راه‌های پیشگیری از آن

زنجبیل

زنجبیل حالت تهوع و آنفولانزا را از بین می برد و خواص زنجبیل باعث بهبود سیستم گوارشی می شود. همچنین در رفع استفراغ دوران بارداری موثر است. می توانید مقدار کمی پودر زنجبیل به غذا اضافه کنید و با افزودن عسل و لیمو به آب داغ، چای گیاهی درست کنید.

دم نوش‌های گیاهی

برخی از دمنوش های گیاهی خواص درمانی خاصی دارند. مثلاً عصاره نعناع یا پونه کوهی یا رزماری مشکلات تنفسی به ویژه سرفه را کاهش می دهد و جوشانده گل گاوزبان در کاهش تب موثر است. چای زنجبیل به دلیل دارا بودن خواص تب بر و ضد میکروبی، در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا اثر بسیار مفیدی دارد.

ادویه‌ها

هنگام بیماری در استفاده از ادویه ها مراقب باشید. مصرف برخی ادویه ها به ویژه ادویه های تند می تواند باعث سرفه شود، بنابراین بهتر است تا پایان بیماری از مصرف آنها پرهیز کنید. در صورتی که باعث سرفه نشود، فلفل به دلیل طبع تند آن می تواند در آشپزخانه برای درمان آنفولانزا استفاده شود. مصرف سیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و زردچوبه اثر ضد میکروبی دارد.

غذاهایی که باید از آن‌ها دوری کنیم

  • غذاهای فرآوری شده: این غذاها سرشار از نمک هستند که باعث کاهش آب و قند می شود و التهاب را افزایش می دهد.
  • غذاهای چرب: این غذاها هضم را کند می کنند
  • لبنیات: لاکتوز موجود در شیر به سختی هضم می شود، بنابراین اگر بعد از نوشیدن شیر دچار حالت تهوع یا نفخ شدید شدید، نباید از آن استفاده کنید.
  • غذاهای قوی: غذاهای بسیار مقوی و سرخ کردنی ها می توانند گلوی افراد حاد را بسوزانند و تحریک کنند.
مرتبط  "نشانه‌ها و علائم سرطان دهان: چگونه آن‌ها را بشناسیم؟"

تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر آنفلوانزا اهمیت بسیار زیادی دارد و انتخاب مواد غذایی مناسب می‌تواند نقش موثری در این زمینه ایفا کند. مصرف مرکبات تازه همچون پرتقال، لیمو و گریپ فروت که سرشار از ویتامین C هستند، می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند. سیر که دارای خاصیت ضدباکتری و ضدویروسی است، به عنوان یک ضدعفونت طبیعی عمل می‌کند. زنجبیل به دلیل خواص ضدالتهابی خود قادر به کاهش التهاب‌ها و تقویت سیستم ایمنی است. به علاوه، ماست پروبیوتیک با تنظیم فلور میکروبی روده، عملکرد سیستم ایمنی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا