دکوراسیون داخلی

“گیاهان آپارتمانی که هوای خانه را تصفیه و ریه‌های شما را تقویت می‌کنند”

داشتن دستگاه های تصفیه هوا در خانه یکی از بهترین راه ها برای مبارزه با آلودگی هوای اطراف است. همه ما می دانیم که هوای آلوده بر سلامت و روان ما تأثیر می گذارد. در این مقاله بنوان آنلاین، روشی ساده برای مبارزه با آلودگی هوا ارائه می دهیم.

چرا وجود گیاهان تصفیه کننده هوا در خانه ضروری است؟

تنفس در شهرهای بزرگ به دلیل منابع مختلف آلودگی هوا بسیار دشوار است، به خصوص در قرن بیست و یکم که هر روز بر میزان آلودگی افزوده می شود. امروزه همه می دانند که دی اکسید کربن تنها گازی نیست که جو را آلوده می کند. متان تولید شده توسط کارخانه های صنعتی، سوخت این کارخانه ها، سوخت مورد استفاده در خودروها، موتورسیکلت ها و سایر اشکال حمل و نقل نیز در افزایش آلودگی نقش دارند. آلودگی هوا.

عادت به تنفس این آلاینده های هوا یکی از معایب زندگی در شهرهای بزرگ است. در این میان سبک زندگی امروزی اجازه نمی دهد مردم از هوای آلوده فرار کنند و هوای تازه تنفس کنند. پس جواب چه خواهد بود؟ یک راه آسان برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای استفاده از دستگاه های تهویه مطبوع داخلی است.

گیاهان مناسب سم‌زدا و تمیز کننده هوا

پاپیتال

معمولاً خشخاش زیبا را با برگ های زیبایش به عنوان یک گیاه عشق می شناسید. این گیاه اغلب بر روی درختان و دیوارها می روید. با این حال، گلدان ها می توانند این گیاه زیبا را در داخل خانه جای دهند. بنزن و فرمالدئید سمومی هستند که این گیاه را از بین می برند.

مرتبط  خانه‌ای معطر و دکوراسیونی زیبا با کاشت هل در گلدان

پتوس از گیاهان تصفیه کننده هوا

در بین گیاهان سم زدا، یکی از مهمترین گیاهان گیاه آهو است. گیاه پوتوس به «پتوس» یا «پیچک شیطان» معروف است. مراقبت از این گیاه آپارتمانی بسیار ساده است و به تنهایی با آلودگی هوا و سموم خانگی مبارزه می کند. سمومی که این گیاه از بین می برد زایلن، بنزن، فرمالدئید و تری کلرواتیلن است.

فیلودندرون

فیلودندرون با نام انگلیسی (Philodendron) و برگ های دانه ای شکل زیبای آن یکی از بهترین گیاهان سرپوشیده است. فرمالدئید ماده ای سمی است که توسط این گیاه تولید می شود

آگلونما

آگلائونما، همچنین به عنوان “همیشه سبز چینی” شناخته می شود، انواع مختلفی دارد و مراقبت از آن آسان است. آنها با هر محیطی سازگار می شوند اما در خاکی با زهکشی خوب و زهکشی خوب با دمای متوسط ​​بهترین رشد را دارند. پاور آگلونم باید دو بار در سال با خاک و کود مناسب اعمال شود. سمومی که از بین می برد فرمالدئید و زایلن هستند.

فیکوس از گیاهان تصفیه کننده هوا

درختی بسیار مقاوم و همیشه سبز بومی هند. این گیاه نور فیلتر شده روشن را دوست دارد و در تابستان هر هفته و در زمستان هر دو هفته یکبار آبیاری می شود. امکان پرورش این گیاه در گلدان های کوچک بسیار زیاد است. (Ficus elastic) یا “Rubber plant” نام انگلیسی و علمی گیاه است. از جمله مواد سمی تخریب کننده این گیاه می توان به زایلن، بنزن، فرمالدئید و تری کلرواتیلن اشاره کرد.

گیاهان آپارتمانی نه تنها زیبایی و طراوت خاصی به محیط خانه می‌بخشند، بلکه نقش بسیار مهمی در تصفیه هوای داخلی دارند و ریه‌های شما را تقویت می‌کنند. برخی از این گیاهان، مانند سانسوریا، آلوئه‌ورا و فیکوس، قادرند ترکیبات سمی موجود در هوا، نظیر فرمالدهید، بنزن و تولوئن را فعالانه جذب کرده و تجزیه کنند. به علاوه، گیاهان آپارتمانی سطح اکسیژن را افزایش داده و رطوبت هوا را تنظیم می‌کنند که موجب بهبود ظرفیت تنفسی و کاهش مشکلات الهتابی در ر

مرتبط  "راهکارهای ساخت شمع‌های زیبا با پوست پرتقال - همراه با ویدیو آموزشی"

نوشته های مشابه

‫10 دیدگاه ها

  1. با توجه به اهمیت گیاهان تصفیه‌کننده هوا، آیا می‌توان توضیح بیشتری درباره نحوه اثرگذاری پاپیتال در کاهش آلودگی هوا ارائه دهید؟ آیا ترکیبات خاصی در خاصیت تصفیه‌ای این گیاه نقش دارد؟

  2. به نظر می‌رسد پتوس از گیاهان مؤثر در کاهش آلاینده‌های هوای خانه است. آیا میزان کارایی پتوس در مقایسه با دیگر گیاهان تصفیه‌کننده، بررسی و ارزیابی شده است؟ لطفاً توضیح دهید.

  3. فیکوس و نقش آن در پاک‌سازی هوا بسیار جذاب است. می‌خواستم بدانم آیا شرایط خاصی را برای رشد بهتر این گیاه باید فراهم کنیم؟ نکات کلیدی در این زمینه کدام‌اند؟

  4. در این مقاله اشاره به اینکه فیلودندرون قادر به حذف فرمالدهید است شده، آیا مطالعه‌ای علمی این ادعا را تأیید می‌کند؟ این گیاه چه مزایای دیگری برای فضای داخلی دارد؟

  5. رشد گیاه سانسوریا در محیط‌های داخلی چگونه بر کیفیت هوای اطراف تأثیر می‌گذارد؟ آیا این گیاه تنها بر کاهش سموم موثر است یا رشد این گیاه به روشی دیگر نیز باعث بهبود محیط می‌شود؟

  6. برای افراد علاقه‌مند به نگهداری گیاهان آپارتمانی، آیا در انتخاب بین آگلونما و فیکوس باید به نکات خاصی توجه کنند؟ در چه محیطی هر کدام عملکرد بهتری دارند؟

  7. وجود گونه‌های مختلف آگلونما و سازگاری آن‌ها با محیط‌های متفاوت برای خانه‌ها جالب است. آیا می‌توانید در مورد نحوه انتخاب بهترین گونه برای شرایط خاص توضیح دهید؟

  8. کاربرد گیاهان آپارتمانی در بهبود کیفیت هوای داخلی واضح است. اما برای افراد مبتدی در زمینه باغبانی، کدامیک از این گیاهان مراقبت ساده‌تری دارند؟ آیا پتوس به راحتی با محیط‌های مختلف سازگار می‌شود؟

  9. آیا نگهداری گیاهان تصفیه‌کننده هوا به سرمایه‌گذاری بزرگی احتیاج دارد یا با بودجه معقول هم می‌توان بهترین عملکرد را داشت؟ لطفاً نظرتان را در این‌باره بفرمایید.

  10. در زمینه ی نگهداری گیاهان آپارتمانی نظرات متفاوتی وجود دارد. آیا می‌توان کتاب و یا منبع معتبری راجع‌به هر کدام از این گیاهان معرفی کنید که برای عموم و متخصصین مفید باشد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا