آشپزی و خانه داری

خشک کردن شوید با ۳ روش ساده بدون زرد شدن برگ‌ها

بسیاری از زنان علاقه مند به خشک کردن سبزیجات معطر در خانه هستند. زعفران خشک یکی از سبزیجات معطری است که برای پخت و پز بسیار مفید است. اما یکی از مهم ترین سوالاتی که هنگام خشک کردن شوید در خانه با آن مواجه هستیم این است که چگونه شوید را خشک کنیم تا زرد نشود. به همین منظور در این مقاله دلتاما بهترین روش خشک کردن شوید در منزل را ارائه می دهیم.

بهترین روش خشک کردن شوید

پس از خرید عمده شوید، بهتر است شوید را به مدت 10-15 دقیقه در آب سرد خیس کنید و چند قطره آب به آن اضافه کنید تا میکروب ها و آسیب ها از بین برود. روش های مختلفی برای خشک کردن دانه های زیره سبز وجود دارد. بهترین آنها در زیر فهرست شده است:

خشک کردن شوید در ماکروفر

پس از شستن شوید و قرار دادن آن روی پارچه تمیز؛ پس از شوید کاملا جوان است. شوید را در یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید، اما فراموش نکنید که قبل از قرار دادن آن در ظرف، یک دستمال کاغذی زیر گیاه قرار دهید. مایکروفر را روشن کنید و هر 10 ثانیه در فر را باز کنید و سبزیجات را زیر و رو کنید. کل فرآیند خشک کردن شوید 2 دقیقه طول می کشد. در آخر شوید خشک شده را با دست خرد کرده و در قابلمه قرار دهید.

مرتبط  ۲ روش ساده برای تهیه آلبالو خشک بازاری در خانه + ویدئو آموزشی

خشک کردن شوید با پنکه و به روش سنتی

پس از خشک شدن پیازها به روش فوق، پیازها را در پارچه نخی بریزید و در روز اول خشک کردن پیازها از فن با سرعت بالا استفاده کنید تا از زرد شدن پیازها جلوگیری شود. اجازه باد و روز قبل; با استفاده از این روش صفحه به سرعت خشک می شود و از زرد شدن آن جلوگیری می کند. بعد از این مدت، سیب زمینی ها را دو یا سه روز دیگر در اتاق کاملا خشک کنید.

نحوه خشک کردن شوید روی بخاری

اجاق گاز روشی سنتی و کارآمد برای خشک کردن شوید در زمستان است. برای خشک کردن شوید روی اجاق گاز، ابتدا باید آب شوید را به شکلی که در بالا توضیح داده شد، بشویید و تخلیه کنید. سپس یک پارچه تمیز روی اجاق قرار دهید و شوید را روی آن قرار دهید. به یاد داشته باشید که حرارت باید به یک اندازه به همه سبزیجات برسد. 4 تا 12 ساعت طول می کشد تا شوید کاملا خشک شود.

نکات مهم در خشک کردن شوید

  1. رنگ رازیانه خشک شده در سایه افزایش می یابد.
  2. تقریباً هر کیلوگرم شوید تازه 50 گرم شوید خشک می دهد.
  3. برای بهترین نتیجه و خشک شدن سریع، شوید را لایه لایه برش دهید و خشک کنید
  4. برای نرم شدن شوید، یک پارچه نخی تمیز زیر آن پهن کنید و روزنامه را پهن نکنید، زیرا رویه روزنامه سلامت بدن را از بین می برد.
  5. شوید را شب در داخل خانه بیاورید یا روی شوید را با پارچه بپوشانید زیرا خنکی شب رطوبت را می کشد و باعث خشک شدن گیاه می شود.
  6. شنبلیله وقتی خشک می شود، نرم تر و تندتر می شود.
مرتبط  آش ترخینه را با این روش پخت خوشمزه‌تر کنید

ظروف مناسب نگهداری شوید خشک

  • بهتر است رازیانه را در ظروف پلاستیکی یا شیشه ای نگهداری کنید.
  • سعی کنید شوید را در ظرف دربسته و در جایی که رطوبت نداشته باشد نگهداری کنید.
  • لطفا بفرمایید که ماندگاری رازیانه خشک یک سال است و پس از آن خاصیت و کیفیت خود را از دست می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا