آشپزی و خانه داری

خورشت گلابی طعم بی‌نظیر یک غذای خوشمزه

یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین سوپ های تابستانی سوپ است. شاید فکر کنید گلابی پخته شده چندان جالب و خوش طعم نیست، اما در واقع اینطور نیست و می توانید یک غذای خوشمزه درست کنید که سر سفره تان خوب به نظر برسد. ما برای این غذا از مرغ استفاده کردیم و می توانید از ران، سینه یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید. با بنوان همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت گلابی

  • 3 پا و سینه مرغ
  • گلابی ۶ عدد
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • پیاز ۱ عدد
  • 2 قاشق چایخوری آب لیمو
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت گلابی با مرغ و رب گوجه

اگر می خواهید خورش بد نباشد گلابی را با سیخ روی آن بگذارید. مرحله 1 هر دو طرف مرغ را با نمک و فلفل سیاه داخل ماهیتابه قرار دهید. ، کمی زعفران و روغن. سپس آن را از ماهیتابه خارج کنید. همیشه به یاد داشته باشید که دندان های سالم برای خوردن و آشامیدن یکی از ضروریات زندگی است. به همین دلیل قبل از رفتن به دندانپزشک مقاله 10 مورد مهم را بخوانید.

مرحله دوم

سپس پیاز را در همان ماهیتابه خلالی کرده و با کمی زردچوبه تفت دهید. فقط به اندازه ای که او را آرام کند. سپس تکه های مرغ را داخل آن بریزید و سپس سس را اضافه کنید.

مرتبط  مزه دار کردن جوجه کباب در خانه با ۳ روش رستورانی

مرحله سوم خورش گلابی

در این مرحله باید خمیر را کمی تفت دهید تا بوی ماهی گرفته شود. . و رنگارنگ باش مقداری زعفران بریزید و مرغ را با آب بپزید. مرحله چهارم: گلابی ها را پوست بگیرید و برش دهید. در تابه ای کمی روغن بریزید و گلابی ها را با زعفران و آبلیمو و نمک تفت دهید تا رنگ گلابی ها کمرنگ شود. سپس آن را از ماهیتابه خارج کنید. وقتی مرغ پخت، گلابی ها را با کمی آب لیمو به تابه اضافه کنید. 10 دقیقه صبر کنید. سپس خورش را در بشقاب بگذارید و با برنج سرو کنید. اگر دسر بسیار خوشمزه ای مثل این می خواهید، دسر لطیف لیالی لبنان را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه خورشت گلابی

  • آووکادو را زود داخل خورش نگذارید وگرنه ممکن است بشکند و بمیرد
  • اگر دوست داشتید در آخر آبگوشت را بچشید و با آبلیمو و کمی شکر متعادل کنید.
  • برای تزئین از خلال پسته استفاده کنید.
  • این خورش غلیظه و نیازی به اضافه کردن آب زیاد نیست مثل مرغ در آب بپزید

    |

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا