چگونه پوره سیب زمینی خامه ای و خوشمزه درست کنیم؟
پوره سیب زمینی یک غذای ساده و خوشمزه است که وقتی با مواد تازه درست شود برای بسیاری از افراد بسیار جذاب و خوشمزه است. پوره سیب زمینی را می توان با غذاهای غنی از پروتئین استفاده کرد. به عنوان مثال، می توانید سیب زمینی پوره شده را در کنار استیک یا فیله مرغ قرار دهید و یک وعده غذایی پروتئین کامل درست کنید. با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.
این دستور تهیه پوره سیب زمینی خامه ای خوشمزه است و برای غذا خیلی سنگین نیست.
خلاصه این مطلب
مواد لازم برای طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای برای ۴ نفر:
- سیب زمینی: حدود 1 کیلوگرم
- شیر کامل: نصف لیوان
- گیاهانی مانند رزماری (خرد شده): چند عدد (در صورت نیاز)
- خامه قنادی: نصف لیوان
- سیر: ۸ حبه
- کره بدون نمک: نصف فنجان
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و فلفل دلمه ای: مقداری
روش تهیه پوره سیب زمینی با خامه در کمتر از ۲۰ دقیقه:
1. ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. اگر نمی خواهید سریع از آنها استفاده کنید، آنها را در آب سرد قرار دهید تا سیاه نشوند و ستاره های سیب زمینی سیاه نشوند. همچنین می توانید از سیب زمینی با پوست استفاده کنید. اما برای داشتن پوره نرم تر و یکدست تر، توصیه می کنیم پوست آن ها را بگیرید. سیب زمینی ها را به قطعات کوچک خرد کنید، کمی نمک اضافه کنید و در آب سرد قرار دهید. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید و آب را به جوش بیاورید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینی ها نرم و لطیف شوند، حدود 15 دقیقه. اگر هنوز سفت هستند، بیشتر صبر کنید تا روی حرارت ملایم نرم شوند.
کره ذوب شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حتما کره را قبل از شیر یا خامه اضافه کنید، زیرا به سیب زمینی کمک می کند بافت خود را حفظ کند و با شیر یا خامه نرم نمی شود. اگر خامه ذوب شد و همزمان کره را اضافه کردید، آن را اضافه کنید. پوره سوپ مانند. . پس از افزودن کره و هم زدن، پوره را برای نمک میل کنید و در صورت لزوم نمک را تنظیم کنید.
3. سیب زمینی ها را در تابه در آبکش بریزید و کاملا آبکش کنید. در همان ماهیتابه یا تابه سیب زمینی های خشک را به مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.با این طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده با خامه نیازی به اضافه کردن روغن به سیب زمینی ها ندارید. سیب زمینی ها را با همزن برقی یا با دست له کنید تا نرم شوند. برای جذابیت بیشتر سیب زمینی های آماده شده را می توانید در توری فلزی قرار دهید. مراقب باشید سیب زمینی ها را در مخلوط کن یا غذاساز له نکنید. چون پارچه بسیار کشدار است.
5. کره را آب کرده و به خامه و پوره شیر اضافه کنید. ادویه ها را خوب مخلوط کنید. اضافه کردن روغن به سیب زمینی های سرخ شده قبل از حمام کردن در شیر باعث می شود سیب زمینی های له شده شما خیلی نرم نشوند و شکل خود را حفظ کنند. در این دستور، پوره سیب زمینی، شیر و خامه را به همراه سیر و ادویه ها در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا ادویه ها پخته شوند؛ حالا تابه را از روی حرارت بردارید و ادویه ها را در صافی قرار دهید تا سیر از سبزی جدا شود. روغن داغ را در چند مرحله به مخلوط روغن و آجیل کاج اضافه کنید. روغن را یکباره به همه چیز اضافه نکنید. چون پوره به سوپ تبدیل شده است. ادویه ها را خوب مخلوط کرده و با هم مخلوط کنید. پوره را به ظرف سرو منتقل کنید و با آب میوه های خرد شده و فلفل سیاه به خوبی مزه دار کنید.
چند نکته مهم درباره تهیه پوره سیب زمینی با خامه:
اگر می خواهید خامه بیشتری در پوره خود داشته باشید، می توانید آن را با خامه جایگزین کنید.
می توانید به جای خامه از مواد دیگری مانند پنیر خامه ای یا پنیر فیلادلفیا استفاده کنید. اما تجربه نشان داده است که استفاده از خامه طعم پوره سیب زمینی را بهتر می کند. چه فکری در این باره دارید؟ دانش خود را در مورد تهیه پوره سیب زمینی با ما در میان بگذارید.