بهداشت و سلامت

راهنمای کامل تناسب اندام در میانسالی: بایدها و نبایدهای ضروری

سلامت میانسالی بین سنین 40 تا 60 تقریباً شانس بازنشستگی سالم را دو برابر می کند. به ما در مجله اینترنتی بنوان بپیوندید.

در میانسالی به راحتی می توان همه چیز را رها کرد. اما دهه 40 و 60 سالگی زمان خوبی برای افزایش سطح فعالیت شماست.

احتمال کمتر سکته قلبی با تناسب اندام در میانسالی

به گفته متخصصان سلامت و پیری، ما در دهه 30 سالگی شروع به از دست دادن تناسب اندام، قدرت و استقامت می کنیم، اما این میزان در دهه 40 و به خصوص در 50 سالگی افزایش می یابد. با شروع یائسگی و آندروپوز، کاهش شدید سطح استروژن در زنان و کاهش آهسته تر تستوسترون در مردان وجود دارد که منجر به از دست دادن توده عضلانی و بدن در مراحل میانسالی می شود.

با افزایش سن، شریان های ما. انقباض باعث افزایش فشار خون و کاهش ظرفیت ریه می شود. اما می توانیم جلوتر برویم و این تغییرات را ایجاد کنیم. برای برگرداندن ساعت به عقب هرگز دیر نیست.

محققان بر این باورند که حتی اگر تا 40 یا 50 سالگی ورزش نکنید، می توانید به میزان قابل توجهی تناسب اندام و سلامت قلب و عروق خود را بهبود ببخشید.

مطالعه ای در مجله انجمن پزشکی آمریکا نشان می دهد که افراد بین 40 تا 61 سال برنامه ورزشی خود را با فعالیت هایی مانند پیاده روی و دوچرخه سواری 2 تا 3 بار در هفته افزایش می دهند. خطر ابتلا به بیماری قلبی و سرطان در آنها 16 تا 43 درصد کمتر از همسالانشان است.

مرتبط  چگونه با سرکه سیب سریع و آسان وزن کم کنیم؟

طبق تحقیقات، از هر 20 نفر تنها 1 نفر از دستورالعمل های ورزشی هفتگی پیروی می کنند. بنابراین باید بیشتر حرکت کنیم و کمتر بنشینیم. در اینجا آنچه باید و نباید در میانسالی ورزش کنید آمده است.

بایدها و نبایدها

  1. سریعتر راه بروید: سرعت پیاده روی خود را در طول پیاده روی روزانه خود افزایش دهید.
  2. از پله ها بروید: از پله ها نروید، این یک راه عالی برای انجام تمرینات روزانه است.
  3. اجتناب از ورزش شدید: برای تناسب اندام در میانسالی، مراقب باشید از ورزش های شدید احساسی که می تواند منجر به عواقب جدی شود، اجتناب کنید.
  4. دد لیفت، لانگ و وزنه برداری: اینها تمریناتی هستند که می توان هر روز در خانه انجام داد.

5. ورزش راکتی: تنیس، بدمینتون و تنیس روی میز این سه ورزش برای افراد میانسال مناسب هستند.

6. تعادل روی یک پا: تعادل روی یک پا به محافظت از مغز شما کمک می کند. مصرف پروتئین: بهتر است تا حد امکان پروتئین را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا از تحلیل عضلات با افزایش سن جلوگیری کنید. کشش های عضلانی: گاهی به آرامی عضلات خود را کشیده و از انقباض عضلانی خودداری کنید.

9. سگ رو به پایین: این حرکت یوگا را هر کسی در حد توانایی هایش می تواند انجام دهد. پایبندی به اصول آن کافی است تا آن را به تمرینی ارزشمند تبدیل کند. 10. پریدن: پرش ورزش کوتاهی است که برای افزایش متابولیسم بدن مناسب است. اجتناب از رژیم غذایی و پرهیز از غذاها: رژیم غذایی مناسب و پرهیز از غذاها برای تناسب اندام در میانسالی.

مرتبط  "کاهش وزن سریع: با رازهای لاغری خیار آشنا شوید"

رسیدن به تناسب اندام در میانسالی اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا این دوران می‌تواند با چالش‌های بالاتری همراه باشد. “راهنمای کامل تناسب اندام در میانسالی: بایدها و نبایدهای ضروری” به ارائه توصیه‌های کاربردی و علمی می‌پردازد که به شما کمک می‌کند تا با موفقیت به اهداف سلامتی خود دست یابید. در این راهنما، بر اهمیت فعالیت‌های ورزشی منظم مانند پیاده‌روی، شنا، و تمرینات مقاومتی تاکید شده که نه تنها به حفظ وزن مناسب کمک می‌کنند، بلکه از تحلیل عضلانی و استخوانی نیز جلوگیری می‌کنند. همچنین به تغذیه سالم و

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا