بهداشت و سلامت

“چگونه غذا خوردن دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود: دلایل علمی و راهکارهای پیشگیری”

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که دیر غذا خوردن ممکن است بر چاقی تأثیر بگذارد، زیرا دیر غذا خوردن، نحوه سوزاندن کالری و ذخیره چربی را تغییر می دهد. با مجله اینترنتی بنوان ادامه دهید.

تاثیر دیر غذا خوردن بر چاقی

تحقیقات نشان می دهد که آهسته غذا خوردن از سه طریق بر مدیریت وزن ما تأثیر می گذارد:

  1. تعداد کالری هایی که می سوزانیم
  2. با وضعیت گرسنگی ما.
  3. زیرا بدن ما چربی را ذخیره می کند.

چاقی در حال حاضر میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است، بنابراین نتایج این مطالعه یک راه ساده را برای کاهش خطر چاقی نشان می دهد: فقط آهسته غذا نخورید.

مطالعات قبلی ارتباطی بین زمان غذا خوردن و افزایش وزن ایجاد کرده‌اند، اما محققان اکنون می‌خواهند این ارتباط را با دقت بیشتری بررسی کنند و عوامل بیولوژیکی زمینه‌ای را بیابند.

تحقیقی جدید درباره ساعت غذا خوردن و چاقی

این مطالعه تحت شرایط خاص با 16 شرکت کننده انجام شد که شاخص توده بدنی (BMI) آنها اضافه وزن یا چاق در نظر گرفته شد. هر داوطلب دو آزمایش جداگانه را انجام داد که شش روز به طول انجامید و خواب و رژیم غذایی داوطلبان از قبل تحت نظارت دقیق قرار گرفت.

از طریق نمونه‌های خون، پرسشنامه‌ها و سایر اندازه‌گیری‌ها، تیم توانست چیزهای زیادی را ببیند.

نتایج تحقیق

تأخیر در وعده های غذایی منجر به کاهش سطح لپتین در طی 24 ساعت شد که نشان می دهد شرکت کنندگان احساس گرسنگی بیشتری می کردند. علاوه بر این، نشان داده شده است که کالری را با سرعت کمتری می سوزاند و چربی بیشتری در بدن ذخیره می کند. . مدیریت این تغییرات برای برخی افراد آسانتر از رژیم غذایی و ورزش است.

مرتبط  "غذاهایی که نباید در وعده سحری مصرف شوند"

خوردن غذا در دیرهنگام شب، به ویژه غذاهایی با کالری بالا و کم‌مغذی، می‌تواند منجر به افزایش وزن شود، و این پدیده چندین دلیل علمی دارد. بدن انسان دارای ساعت بیولوژیکی است که متابولیسم و هورمون‌های مرتبط با گرسنگی و سیر بودن را تنظیم می‌کند. در اواخر شب، متابولیسم کندتر می‌شود و بدن تمایل دارد کالری‌های مصرفی را به عنوان چربی ذخیره کند، زیرا فعالیت بدنی و نیازهای انرژی در این زمان به حداقل می‌رسد. علاوه بر این، خوردن غذاهای سنگین یا پرکالری در ساعات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا