“راز بینظیر خوشمزگی ماست و خیار: این سبزی را همین امروز امتحان کنید!”
به گفته متخصصان طب سنتی، غذا باید در حد اعتدال مصرف شود. خوردن برخی غذاها با هم می تواند باعث درد و آسیب به بدن شود. مجله اینترنتی بنوان در این مقاله به بررسی فواید ماست و خیار، عدس و غذاهایی که نباید با هم مصرف شوند می پردازد—این هشدارها را شنیده اید. خوردن طالبی و عسل با هم باعث دل درد و آسیب به بدن می شود.
مصلح عدسی
در طب ایرانی مصرف مواد غذایی با توجه به فواید آنها توصیه شده است. مثلاً بعضی از ما عادت داریم عدس را با گلپر بخوریم و این عادت بیشتر از طعم غذا است زیرا گلپر برای عدس مفید است.
مصلح ماست و خیار
مثال دیگری که باید به آن اشاره کرد خیار با کشک و نعناع است. نعناع می تواند ظاهر سرد کشک و خیار را بهبود بخشد و شخصیت نرم تری ایجاد کند.
این خوراکیها را با هم نخورید!
طب ایرانی مصرف همزمان برخی غذاها را ممنوع کرده است. به گفته دانشمندان پزشکی ایران، ترکیب این دو نوع غذا باعث ایجاد کیفیت های نامناسب در بدن می شود. در متون قدیمی طب ایرانی به این موارد اشاره شده است و اگر بخواهیم به زبان امروزی به آنها اشاره کنیم باید ترکیب مواد ممنوعه مصرف با هم را بررسی کنیم.
خوردن ماهی و تخم مرغ، هندوانه و عسل از جمله غذاهایی هستند که طبق اصول طب ایرانی نباید با هم مصرف شوند. تجربه نشان می دهد که خوردن این غذاها با هم باعث آسیب های تنفسی و جسمی می شود. مطلب پیشنهادی: این آجیل در درمان فشار خون معجزه می کند!
را بخوانید
راز بینظیر خوشمزگی ماست و خیار: این سبزی را همین امروز امتحان کنید! ماست و خیار، دو ترکیب ساده و در عین حال فوقالعاده خوشمزه که در کنار یکدیگر به یک معجون بینظیر تبدیل میشوند. خیار با طراوت و خنکی طبیعی خود در کنار ماست خامهای و ملایم، ترکیبی میسازند که هم به عنوان یک غذای سبک و هم به عنوان یک میانوعده سالم مورد استفاده قرار میگیرد. این دو با هم نه تنها به بهترین نحو گیج عطش روزهای گرم تابستانی را رفع میکنند، بلکه به دلیل