بهداشت و سلامت

فشارخون و کلسترول را با یک سبزی کاهش دهید

سیر طبیعتی تلخ و خشک دارد. این سبزی باعث کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان می شود. از بدن در برابر عفونت های قارچی و باکتریایی محافظت می کند. همچنین از بدن در برابر بیماری های قلبی، سرطان و بیماری ها محافظت می کند. برای آشنایی بیشتر با فواید سیر برای فشار خون و بدن و نحوه استفاده از آن، این مقاله مجله اینترنتی بنوان را بخوانید.

سیر همراه همیشگی انسان در سلامتی

سیر از قدیم به خصوص در برخی غذاها استفاده می شده است و بسیاری از افراد این سبزی را در برنامه غذایی خود قرار می دهند. سیر به عنوان یک ماده غذایی ضروری، نقش خوب و موثری در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارد. سیر بیش از 3000 سال است که در پزشکی استفاده می شود و در سیر خرد شده، سیر برشته و غیره استفاده می شود. سیر را می توان سرشار از اسید فولیک، ویتامین های B1، B2، B3، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و کمی روی استفاده کرد.

خواص سیر برای فشار خون و بدن

  • مصرف روزانه یک یا دو حبه سیر خام توصیه می شود. سیر کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می دهد و از تشکیل لخته های خون در بدن جلوگیری می کند.
  • فشار خون را کاهش می دهد و از سرطان جلوگیری می کند. سیر از بدن در برابر بیماری ها و عفونت های قارچی و باکتریایی محافظت می کند.
  • برای از بین بردن بوی بد سیر کافی است 30 دقیقه بعد از غذا یک قاشق عسل، جعفری و یک سیب بخورید یا برای از بین بردن بوی سیر کاهو بخورید. زیرا کلروفیل موجود در سبزیجاتی مانند کلم به از بین بردن بوی سیر کمک می کند.
  • سیر ناراحتی های تنفسی را برطرف می کند و منبع ید است و برای بیماران پرکاری تیروئید بسیار مفید است.
  • یکی از گیاهانی است که از بسیاری از انواع سرطان جلوگیری می کند و به تصفیه خون کمک می کند
  • استفاده از سیر هوا و خون را تصفیه می کند و در نتیجه سفتی و مشکل تنفس را کاهش می دهد. پوست را تسکین می دهد و ناراحتی معده را برطرف می کند.
  • از انسداد رگ های خونی جلوگیری می کند و به طور موثر فشار خون را کاهش می دهد. سیر در درمان زوال عقل و پیشگیری از اختلالات شناختی بسیار موثر است. سیر سرفه، سرماخوردگی و احتقان سینه را تسکین می دهد.
  • برای سلامت قلب بسیار مفید است و با انواع بیماری های قلبی مبارزه می کند. با افزایش ترشح انسولین باعث تسکین دندان درد و تنظیم سطح قند خون می شود. خاصیت ضد باکتریایی دارد و برای درمان انگل های معده و روده مفید است.
  • سیر رسوبات خون را حل می کند. به همین دلیل مصرف سیر برای درد مفاصل، نقرس یا بیماری های روماتیسمی توصیه می شود. این سبزی رطوبت معده را از بین می برد. علاوه بر این، سیر را می توان برای تقویت رابطه جنسی و افزایش تولید اسپرم در افراد خونسرد استفاده کرد.
  • این غذا خواص زیادی برای درمان گلودرد دارد. سیر یک خلط آور طبیعی است. سیر نه تنها درد را تسکین می دهد، بلکه دارای خواص ضد میکروبی است که به درمان موثر عفونت گوش کمک می کند.
مرتبط  ۸ مورد از سبزیجات سرشار از پروتئین و نحوه مصرف بیشتر

بهترین روش مصرف

  • خوردن سیر خام می تواند باعث میگرن شود. کبد که یکی از مهم ترین اعضای بدن انسان است نیز با خوردن زیاد سیر آسیب می بیند و باعث مسمومیت کبد می شود.
  • سیر خام و پیاز خام می توانند باعث ترشح سینوس شوند. توصیه می کنیم به جای مصرف معمولی پیاز و سیر، غذا را با سیر مصرف کنید. در عین حال سیر را می توان به صورت سیر ترشی ۷ ساله مصرف کرد که بوی تند ندارد.
  • خوردن سیر در سرما بسیار مفید است; در این مدت افراد دارای ترشحات ریوی می توانند شیر را با سیر بجوشانند و بخورند بنابراین 5 حبه سیر را در یک لیوان شیر بجوشانید و آبکش کنید و سیر را بردارید و بخورید. عسل را با شیر مخلوط کرده و بنوشید

    |

منبع: همشهری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا