بهداشت و سلامت

“تاثیر سبک زندگی چاقی بر افزایش خطر سکته قلبی بیشتر از چاقی وراثتی”

آیا مشکلات چاقی برای همه انواع چاقی یکسان است یا انواع مختلفی دارد؟ تحقیقات جدید نشان داده است که اگر علت چاقی ژنتیکی باشد تا سبک زندگی، خطر ابتلا به بیماری قلبی کمتر است. مجله اینترنتی بنوان را دنبال کنید.

اثرات منفی شاخص توده بدنی بالا (BMI) بر سلامتی ما به خوبی شناخته شده است، زیرا شاخص توده بدنی بالا (BMI) خطر ابتلا به برخی بیماری ها را افزایش می دهد. چاقی یک مشکل جهانی است و در حال حاضر تقریبا یک سوم جمعیت جهان اضافه وزن یا چاق هستند. یکی از بیماری های مرتبط با چاقی، بیماری های قلبی عروقی (مانند بیماری های قلبی و سکته) است. بر اساس داده های سازمان بهداشت جهانی، این عامل اصلی مرگ و میر در جهان است.

علت چاقی

چاقی یک بیماری پیچیده ژنتیکی است که می تواند تحت تاثیر سبک زندگی و محیط باشد. عوامل سبک زندگی عبارتند از: آلودگی هوا; سیگار کشیدن، رژیم غذایی و فعالیت بدنی. مواد مخدر آموزش وضعیت اجتماعی-اقتصادی و سلامت روان.

یعنی چاقی ناشی از عوامل مختلفی است. به خصوص که علل مختلف چاقی می تواند بر سلامت ما تأثیر متفاوتی بگذارد.
>
> در یک مطالعه اخیر، چاقی و بیماری های قلبی عروقی; دانشمندان رابطه ای بین ژنتیکی بودن چاقی یا عوامل دیگری مانند محیط یا سبک زندگی ایجاد شده توسط فرد پیدا کرده اند.

br>

نحوه انجام آزمایش

محققان از داده های دوقلوهای سوئدی استفاده کردند. ثبت بین المللی با اطلاعات همه دوقلوهای متولد شده در سوئد از اوایل دهه 1900.

بیش از 15000 دوقلو که قبل از سال 1959 متولد شده اند، اطلاعاتی در مورد شاخص توده بدنی و ناتوانی های خود دارند. بازنشستگان در این مطالعه شرکت کردند. BMI پایین جمع آوری شد.

مرتبط  "پیشگیری از سکته با این ۵ نوع آجیل شگفت‌انگیز!"

محققان همچنین از داده های ثبت ملی سلامت برای تعیین خطر بیماری قلبی استفاده کردند و دریافتند که خطر بیماری قلبی با قرار گرفتن در معرض آن مرتبط است. تغییرات ژنتیکی و BMI

مطالعات قبلی نشان داده است که افراد مبتلا به چاقی طبیعی نسبت به افراد دارای چاقی ژنتیکی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به افسردگی، دیابت، بیماری قلبی و مرگ زودرس قرار دارند. BMI بالا به تنهایی خطر ابتلا به این بیماری را افزایش نمی دهد. در واقع، تاثیرات چاقی بر سلامت ما بسته به علت آن متفاوت است. غلبه بر مشکلات چاقی

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که سبک زندگی ناسالم تاثیر بیشتری بر افزایش خطر سکته قلبی دارد تا چاقی وراثتی. سبک زندگی شامل عواملی مانند تغذیه نادرست، کم‌تحرکی، استرس و سیگار کشیدن است که هر یک به طور مستقل می‌توانند به بروز مشکلات قلبی و عروقی منجر شوند. این در حالی است که چاقی وراثتی بیشتر با برخی از انواع ژن‌ها مرتبط است و تاثیر آن به میزان قابل توجهی قابل مدیریت با تغییرات در سبک زندگی است. به عبارت دیگر، حتی اگر فردی به دلیل وراثت دچار چاقی باشد، با اتخاذ سبک زندگی سالم و متعادل می‌تواند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا