بهداشت و سلامت

“دو روش مؤثر برای کاهش کلسترول و بهبود سلامتی قلب”

غذاهای کاهش دهنده کلسترول نقش مهمی در سلامتی شما دارند. کلسترول بالا یک عامل خطر اصلی برای فوریت های پزشکی جدی مانند حمله قلبی و سکته است. در مجله الکترونیکی بنوان با غذاهای کاهش دهنده کلسترول آشنا شوید.

عوارض کلسترول بالا

با گذشت زمان، کلسترول بالا می تواند باعث انسداد در رگ ها و جلوگیری از لخته شدن خون در رگ ها شود. چربی اشباع بیش از حد در غذا می تواند سطح کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم) را در بدن افزایش دهد و خطر قلبی را افزایش دهد. بیماری. کاهش مصرف چربی های اشباع شده می تواند به کنترل سطح کلسترول کمک کند، به خصوص در افرادی که حمله قلبی یا سکته مغزی داشته اند.

افراد بالای 55 سال بیشتر در معرض خطر ابتلا به کلسترول بالا هستند که می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود. عملکرد کاهش و کنترل کلسترول. بنابراین، کاهش کلسترول از طریق رژیم غذایی ساده و تغییر سبک زندگی می تواند به سلامت ما کمک زیادی کند.

خوراکی های کاهش دهنده کلسترول کدامند؟

به غذاهایی که هفته ها یا حتی ماه ها می خورید توجه کنید. نکته مهم عادات غذایی است که به طور مرتب در بدن شما تکرار می شود. متخصصان تغذیه توصیه می کنند برای کمک به کنترل کلسترول خود روی دو چیز در رژیم غذایی خود تمرکز کنید.

۱. مصرف چربی‌های سالم

همانطور که کارشناسان می گویند:

  • ماست و پنیر پرچرب باید با انواع کم چرب جایگزین شود.
  • انتخاب روغن های گیاهی مانند آجیل، دانه ها، آووکادو، زیتون و ماهی به بدن شما کمک می کند تا چربی های سالم را دریافت کند.
مرتبط  خواص شگفت‌انگیز شیر زردچوبه برای سلامتی بدن

روزانه یک مشت آجیل سطح کلسترول را حدود پنج درصد کاهش می دهد.

  • نان سفید، ماکارونی و برنج را با غلات کامل جایگزین کنید

غلات کامل بدون افزودن کالری زیاد شما را سیر نگه می دارند. ذرت همچنین سرشار از فیبر است

  • برخی از غلات کامل مانند جو حاوی فیبر محلول هستند که باعث کاهش جذب کلسترول در خون می شود.

۲. مصرف پروتئین‌های سالم‌

به گفته کارشناسان، حبوباتی مانند لوبیا، سویا و عدس به دلیل داشتن پروتئین و فیبر بالا، جایگزین خوبی برای گوشت هستند.

سویا و سایر غذاهای تهیه شده از آن که دارای چربی و پروتئین کم هستند، می توانند انتخاب خوبی باشند.

کاهش کلسترول و بهبود سلامتی قلب از اولویت‌های بسیاری از افراد در راستای حفظ سلامت عمومی و طول عمر بیشتر است. دو روش مؤثر برای دستیابی به این هدف عبارت‌اند از: تغییرات در رژیم غذایی و افزایش فعالیت‌های بدنی. در بخش رژیم غذایی، مصرف مواد غذایی پرچرب اشباع و کلسترول‌دار را به حداقل رساندن و به جای آن‌ها از منابع پروتئین گیاهی، چربی‌های غیر اشباع همچون روغن زیتون و ماهی‌های غنی از اُمگا ۳ استفاده نمودن، می‌تواند به طور قابل توجهی سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد و سطح کلسترول

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا